banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

AK Parti kulislerinde Mehmet Ağar iddiası!

Şu anda cezaevinde olan eski DP lideri Mehmet Ağar Ak Parti rozeti takacak.

04 Aralık 2012 Salı 09:59
AK Parti kulislerinde Mehmet Ağar iddiası!
banner304
AK Parti kulislerinde Mehmet Ağar iddiası!
Şu anda cezaevinde olan eski DP lideri Mehmet Ağar Ak Parti rozeti takacak.

Ak Parti’nin sağda alternatifleri azaltma ve farklı kitleleri bünyesine katma politikası hız kesmeden devam ediyor. İşte ayrıntılar...
 
YENİ İSİM MEHMET AĞAR
Bilindiği gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, Osman Can gibi siyasi ve akademik alanda önemli isimleri büyük kongre öncesi partisinin çatısı altında topladı. Ak Parti kulislerinde konuşulanlara göre bu proje henüz tamamlanmış değil. İktidarın görüşme yaptığı yeni isim Mehmet Ağar. Süleyman Soylu ile DP geleneğinin daha çok muhafazakar ve ılımlı kanadına ulaşan Parti, ardından Ağar ile de daha çok sağın cumhuriyetçi-devletçi kesimine yaklaşacak.
 
GENÇLİK KOLLARI İSTİYOR
Bu tür bilgilerin ilk sızdığı birimlerden olan gençlik teşkilatları Ak Parti'de de aynı şekilde reaksiyon gösterdi ve Ağar ismi Ak Parti Gençlik Kollarında yüksek sesle konuşulmaya başladı. Susurluk konusundaki kafalarda soru işaretleri olsa da genel kanaat Ağar transferinin olumlu etki yaratacağı yönünde.
 
BİR SÜREDİR DESTEK VERİYOR
Erdoğan’a karşı DP’nin başında seçim kampanyası yürüttüğü dönemde çok sert çıkışları ile bilinen Ağar, Aydın Yenipazar Cezaevinden bir süredir yaptığı açıklamalarla hükümete ve çalışmalarına destek verirken, özellikle Kürt sorunu konusunda Ak Parti’nin tek umut olduğunu söylemesi ile dikkat çekmişti.
 
CEZASINI ÇEKTİKTEN SONRA...
Hapse girerken bir çok yanlışın yapıldığını söyleyen ve iyi niyetle de olsa yanlış bir sorumluluğun altına girmişsek cezamızı çekmeliyiz diyerek durumu kabullenen Ağar’ın bu tutumu Ak Parti’de ağır isimlerin de konuya sıcak bakmasını sağladı. Edindiğimiz bilgiye göre bir aksilik olmazsa Ağar’ın cezaevinden çıktıktan sonra Ak Parti rozeti takması bekleniyor.
 
Ayrıca Ağar hakkında son seçimde de "Ak Parti'den aday olması bekleniyor" şeklinde haberler çıktığı biliniyor.
 
 
Kaynak: M. Fatih Gediman / Hür Haber

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV