banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

AK Partili Özdemir'den dokunulmazlık çıkışı

AK Partili Ensarioğlu'nun BDP'lilerle ilgili dokunulmazlık çıkışının ardından bir çatlak ses de Ziver Özdemir'den geldi.

03 Aralık 2012 Pazartesi 08:43
AK Partili Özdemir'den dokunulmazlık çıkışı
banner299
AK Partili Özdemir'den dokunulmazlık çıkışı
AK Partili Ensarioğlu'nun BDP'lilerle ilgili dokunulmazlık çıkışının ardından bir çatlak ses de Ziver Özdemir'den geldi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın parti içinde dokunulmazlık fezlekelerine karşı çıkan vekilleri dinlemek için yarınki Meclis grup toplantısını iptal etmesinin yankıları sürüyor.

"GÜZEL BİR ŞEY DEĞİL"
Taraf'tan Hüseyin Özkaya'ya konuşan Batman Milletvekili Ziver Özdemir, "Sadece bir siyasi partiye mensup milletvekillerinin dokunulmazlıklarının Türkiye gündeminde tartışılıyor olması güzel bir şey değil" dedi.

Hakkâri'de yollarını kesen PKK'lılarla kucaklaşan 10 vekil hakkında "silahlı terör örgütüne yardım etmek" suçundan TCK ve TMK uyarınca soruşturma açılması için izin verilmesi talebini içeren dokunulmazlık dosyasının, TBMM Adalet ve Anayasa Komisyonu üyelerinden oluşan Karma Komisyona havale edilmesinin ardından gözler, siyasi partilere ve özellikle de AK Parti'ye çevrildi. MHP, söz konusu vekiller için "Dokunulmazlıkları kaldırılsın" derken, CHP ise buna karşı çıkıyor.


"1994 ZİHİNLERDEYKEN"
Özdemir, "1994 yılındaki, vatandaşın beyninde ve zihninde bıraktığı o kötü izlenim, o kötü kareler hâlâ zihinlerde. Dokunulmazlık konuşulduğunda bölgedeki vatandaşın aklına ilk o görüntüler geliyor. Umarım böyle bir kareyle Türkiye bir daha karşılaşmaz. BDP'li vekillerin davranışları kabul edilebilir değil ama yine de bir siyasi partinin dokunulmazlıklarının kaldırılması hoş değil. Genel olarak dokunulmazlık konusunda elbetteki gelecekse bütün siyasi partilerin dosyası, fezlekesi olan bütün milletvekillerinin gelmeli." dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV