banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Haziran 2025 Perşembe

Ünlü fenomen cezaevine gönderildi

Arınç'ın yeğeni BOTAŞ genel müdür yardımcısı

Kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

23 Ekim 2012 Salı 11:20
Arınç'ın yeğeni BOTAŞ genel müdür yardımcısı
banner229
Arınç'ın yeğeni BOTAŞ genel müdür yardımcısı

Kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yeğeni İbrahim Said Arınç, BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre daha önce Cumhurbaşkanı Danışmanlığı yapan İbrahim Said Arınç, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Bilkent Üniversitesi mezunu İbrahim Said Arınç'ın, master tezi AB ve Rusya Doğalgal İlişkileri konusunda idi.

Dışişleri Bakanlığı Araştırma ve Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne, Büyükelçi Tahsin Tunç Üğdül, Dışişleri Bakanlığı Dış Politika Danışma Kurulu üyeliğine, Büyükelçi Ahmet Necati Bigalı, Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişliği'ne Aptulhamit Atlı getirildi. Vergi müfettişliklerine ayrıca yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Burak Bağlar, Ümit Aslan, Hulisi Önder, Fazlı Emektar, Adem Er, Murat Alıklı, Abdullah Saraç, Enes Unçu ile Kadir Demir atandı. Adana Orman Bölge Müdürlüğüne Mehmet Zeki Temur, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne Ata Kahya, Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğüne Adem Taşçı getirildi. Orman Bakanlığı Müşaviri Yavuz Vural başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Volkan Çetinkaya ise Sağlık Bakanlığı Müşaviri oldu.

Milli Savunma Bakanlığı'nda yapılan yedek subay askeri hakim ve iki hakimin atanmalarına ilişkin kararlar da Resmi Gazete'de yayımlandı girdi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Elvin Gökçek 11 yıl önce yorumlandı

      türk standart55 -ts55 1) atıf,tadilat google önbellek bknz.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV