banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bahçeli bir milyona ulaştı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2010 yılının Kasım ayından beri Twitter'ı kullandığını kaydederek, buradaki bir milyonuncu takipçisiyle tanışmak istediğin açıkladı.

31 Mayıs 2014 Cumartesi 03:43
Bahçeli bir milyona ulaştı
banner264
Bahçeli bir milyona ulaştı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2010 yılının Kasım ayından beri Twitter'ı kullandığını kaydederek, buradaki bir milyonuncu takipçisiyle tanışmak istediğin açıkladı.

İklimsa servisi

MHP lideri Bahçeli, takipçi sayısının 1 milyonu geçmesi üzerine Twitter üzerinden değerlendirmelerde bulundu. Teknolojik gelişmelerin, iletişim ve ulaşım vasıtalarındaki yeniliklerin insan tasavvurunu ve insan tahayyülünü yakından etkilediğine dikkat çeken Bahçeli, dünyanın artık fiilen ve durmak bilmeyen ölçüde küçüldüğünü, mesafelerin daraldığını vurguladı. Özellikle sosyal medyanın gittikçe yaygınlaşmasıyla herkesin birbirinden haberdar olduğuna ve kamuoyunun sınırlarının alabildiğine esnediğini belirten Bahçeli, "İnsanlık yaşadığı
zamanın ötesine geçme iştah ve isteğiyle dolup taşıyor. Bu gerçek otoriter zihniyetlerin hoşuna gitmiyor, zoru ve zorbalığı benimseyenlerin keyfini kaçırıyor. Gerek Twitter, gerek Facebook ve gerekse de diğer sosyal zeminler ölçülü ve dengeli olduğu müddetçe demokratik katılıma imkan tanıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Böylelikle insan haysiyetinin ihlal edilemez özü olan bireysel hak ve özgürlüklere yeni bir soluk geldiğine dikkat çeken Bahçeli, 2010 yılının Kasım ayından beri Twitter'i kullandığını ve buradan görüşlerini paylaştığını belirti. Bu süre zarfında çok sayıda değerli mesaj aldığını kaydeden Bahçeli, "Ayrıca siz değerli takipçilerimin sayısı da hızla arttı ve sonuçta bir milyon rakamını aştı. Yaptığımız araştırma ve çalışmalar neticesinde bir milyonuncu takipçimin @Ararat1903 Evrensel Özne olduğunu tespit etmiş bulunuyorum. Buradan kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyor ve en kısa zamanda tanışmak istediğimi belirtmek istiyorum" dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV