banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bahçeli: Şerefsizler ahlaksızlar bu sesle batsın !

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'de bayrak mitinginde Vur de vuralım öl de ölelin sloganlarının atıldığı sırada "Başbakan Erdoğan bu sese dikkat etmelidir. Bayrağı indirmeye çalışan şerefsizler, milleti bölmeye çalışan ahlaksızlar bu sesle yerin dibine batmalıdır" dedi.

20 Nisan 2013 Cumartesi 19:05
Bahçeli: Şerefsizler ahlaksızlar bu sesle batsın !
banner322
Bahçeli: Şerefsizler ahlaksızlar bu sesle batsın !
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'de bayrak mitinginde Vur de vuralım öl de ölelin sloganlarının atıldığı sırada "Başbakan Erdoğan bu sese dikkat etmelidir. Bayrağı indirmeye çalışan şerefsizler, milleti bölmeye çalışan ahlaksızlar bu sesle yerin dibine batmalıdır" dedi.


 MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin konuşmasının başlamasıyla birlikte 'Öl de ölelim, vur de vuralım' sloganları atıldı.

MHP'nin, İzmir'de düzenlediği "Bayrak Mitingi" ilgi gördü.

Miting için çok sayıda kişi, saatler önce ellerinde bayraklarıyla Gündoğdu Meydanı'na geldi.

Katılımcıların Türk ve parti bayrakları yanı sıra Azerbaycan ve KKTC bayrakları da taşıdıkları görüldü.

 Bazı balıkçı teknelerinin de denizden destek verdiği mitingde, Kordonboyu'nda yer alan binalara da Türk bayrakları asıldı.
 

Mitingde, terörle mücadelede İzmir'den şehit olanların isimleri okundu, katılımcılar tarafından şehit posterleri tek tek havaya kaldırıldı.

Miting öncesi Gündoğdu Meydanı'na gelen İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay güvenlik önlemlerini denetlerken, eğitimli köpekler miting alanında arama yaptı. Miting öncesi ve sırasında polis helikopteri ve botları devriye gezerken, katılımcılar alana üst araması yapılarak alındı.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

"Daha düne kadar ne 36'ya bölündük ne etnik tahriklere kapıldı.

Bizi ayırmaya bizi yok etmeye kim niyetlenmişse bunlara kapımızı ve gözümüzü kapattık.

Bize bayrak hediye eden, bağımsızlığı kanlarıyla bize kazandıran Türk milletini var kılan kutlu ecdadımızı hürmet ve rahmetle anıyoruz.

Şimdi onlara karşı vefamızı göstermenin bir kez daha yeri ve zamanı gelmiştir.

Biliyorum ki bugün hepsi dualarıyla bizimledir.

63 aklı karışık bu sesten ürkmelidir.

Bu 63'ler PKK sözcülüğünden acilen vazgeçmelidir.

Vatanseverlere çapulcular diyen, asıl kokuşmuş kim varsa kader ortaklığı yapan Başbakan Erdoğan bu sese dikkat etmelidir.

Başbakan Erdoğan kendi şerefini iki paralık etmiş ve şeref yoksunluğunda bir numarayı kimseye kaptırmamıştır."

'VUR DE VURALIM ÖL DE ÖLELİM' SLOGANLARI

Kökenimiz ne olursa olsun Türk milletinin eşit ve saygın birer ferdi olmayı diledik. Ne 36'ya bölündük ne etnik tahriklere kapıldık. Ne komşumuzun kökünü araştırdık ne de iş yaparken yuva kurarken bunun hesabını yaptık.

Türk milleti böyle oluştu. Çökertilmeye çalışan T.C. böyle hayat buldu. Bizi ayırmaya ve yok etmeye kim niyetlenmişse bunlara kapımızı ve gönlümüzü kapattık. Bir şanımız ve bir kimliğimiz varsa, bir kültürümüz bir dilimiz mevutsa bunun ana kaynağı mazideki fedakarlıklardır.

(İzmir'deki kalabalık da 'Vur de vuralım öl de ölelim' sloganları attı) BOP eş başkanı bu sese kulak vermelidir. Bu milli çığlığı duymalı, korkmalı ve ayağını denk aklını başına almalıdır. İşbirlikçi hainler yersiz ve yurtsuzlar bu sesten irkilmelidir. Çözüm ve barış fitnesini ağızlarına dolayan ahlaksızlar bu sesten kendilerine düşen payı çıkarmalıdır.



ŞEREFSİZLER AHLAKSIZLAR

63 aklı karışık bu sesten ürkmelidir. Bu 63'lükler PKK sözcülüğünden acilen vazgeçmelidir. Milliyetçi vatanseverlere çapulcular diyen ve asıl çapulcularla alçaklarla kader ortaklığı yapan Başbakan Erdoğan bu sese dikkat etmelidir. Bayrağı indirmeye çalışan şerefsizler, milleti bölmeye çalışan ahlaksızlar bu sesle yerin dibine batmalıdır. Sizin sesiniz bereketin doğruluğun direncin dirliğin ve dik duruşun sesidir. Sizin sesiniz kardeşliğin, milli vicdanın, milli kimliğin sesidir.

Tüm işbirlikçilerin defterini düreriz

Bir başımıza da kalsak alayına yeteriz.

AMACIN NE SENİN ERDOĞAN

Sayın Erdoğan senin amacın nedir? Kendini Başbakan İmralı canisini de özerk bir yerin başkanı mı yapmak istiyorsun? Söyle BOP eşbaşkanı teröristlerin hamisi...

Bu acziyet yenilmişliğin ve zayıflığın tescili değil midir? Başbakan Erdoğan'ın merhamet beklediği soysuzlar aziz şehitlerimizin kanlısıdır. Analarımızı ağlatan kundaktaki bebekleri katleden bunlardır. Kızları kadınları kurşuna dizen bunlardır. Bağımsız Kürdistan kurmak için yıllardır uğraşan bunlardır. Başkan olabilmek için bunların girdabına düşmüştür. AKP hükümeti PKK ile emel birliği içindedir.

TÜRKİYE'Yİ PKK'YA SATMAYA KALKAN HARAMZADELER

Türk olmaktan utanıyor musunuz? Türklüğü ırkçılıkla bir görenleri hoş görecek misiniz? Türkiye'yi PKK'ya satma hazırlığı yapan haramzadeleri affedecek misiniz? Türk milletinin mahremine kast edenleri unutacak mısınız? Bu hayırlar Türk milletini yaşatacak ve kardeşliğin garantisi olacaktır.

Teröristlerin masum gösterilmesine, militanların bir şey olmamış gibi siyasete taşınmasına dimdik tavır göstereceğiz. Benimle Türk milletini sahiplenmeye var mısınız? Benimle bayrağı dalgalandırmaya hazır mısınız?

PKK her defasında silah bırakmayacağını böyle bir şeyin söz konusu olmayacağını açıklamıştır. Erdoğan, Türk askerini robota çevireceğini ima etse de bunda başarılı olamamıştır.

‘Terör kamplarını dümdüz edin, onların kökünü kurutun’ çağrısında bulunacağına, İmralı canisi ile fiskos masalarında konuşmuştur.

Bu nasıl bir kör düğüm, bu nasıl bir siyasettir? Senin amacın nedir? Kendini başkan yapıp, İmralı canisini de özerk yönetimin başına mı getirmeyi düşünüyorsun? BOP’un ortağı, teröristlerin hamisi!

Ne şekilde bir çözüm olacaktır? Bu zafiyete düşmenin ve zayıflığın tescili değil midir? Erdoğan’ın barış ve çözüm sunduğu cani başı ve çetesi Türk Milleti’nin bir numaralı düşmanıdır. Erdoğan’ın merhamet dilendiği, iyilik beklediği soysuzlar aziz şehitlerini kanını alan yer altı yaratıklarıdır.

Kızları, kadınları, küçücük çocukları kurşuna dizen bunlardır. Türk Milletini bölmeye,  bağımsız Kürdistan kurmak için yıllarca kin kusan bunlardır. Başbakan bunlarla birliktedir. İmralı canisinin girdabına düşmüştür. Yeni Anayasayı PKK ile yapacak kadar milletimizin karşısına geçmiştir. 63 akıl fukarası, AKP ve PKK sözcülüğüne hevesle girişmiştir.

“Türklük, bölücülük ve ırkçılıktır. Türk olmak ayıp ve sakıncalıdır. Türk Milleti ayaklar altında,  milli bayramlar sivilleşmeli. ‘Ne mutlu Türküm diyene’ demek şeytanın icadıdır. Türkiye Cumhuriyeti ibaresi her yerden sökülürse sorunlar bitecektir.

Şimdi de PKK’nın terör örgütü listesinden çıkartılması istenmektedir. PKK etnik temelli kanlı bir terör örgütüdür. PKK Kürt kökenli kardeşlerimizin asla temsilcisi değildir. İmralı canisi Kürt kökenli vatandaşlarımızın lideri değildir, olamayacaktır. Tek çıkış, silahlı güçleriyle güvenlik güçlerine teslim olmalarıdır.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV