banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Başkan Sarı Ülke Tv'ye Konuştu

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı Ülke Tv'de Başkanlar Konuşuyor programında Eda Özdemir'in sorularını cevaplandırdı.

18 Aralık 2021 Cumartesi 12:04
Başkan Sarı Ülke Tv'ye Konuştu
banner266
 Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı Ülke Tv'de Başkanlar Konuşuyor programında Eda Özdemir'in sorularını cevapladı. 

Öncelikle gençlerle aranızı iyi tutyorsunuz bu konuda gençler sizden ne talep ediyor ?

Valla gençlerin talepleri hakkında bende şaşırıyorum, hiç duymadığım sanatçı yada gruplardan bahsediyorlar. Bende arkadaşlara talimat verip gençlerin istekleri doğrultusunda çalışmalar yapıyorum. 

Sarı bu konuda gençlerin her zaman yanında olduğunu ve Amasya'nın zararına olmamak ve genel ahlaki kurallar çerçevesinin dışına çıkmamak şartıyla isteklerini kabul ediyorum dedi.

Sunucunun Sarı'nın bir çok ödül aldığını söylemesi ve bu ödülleri neye göre aldığını sorması üzerine başkan Sarı, efendim ödül boş yere verilmez. Yaptığımız çalışmalar, Amasya tanıtımında yaptığımız etkinlikler ve Türkiye'de yapılan ilkler arasında olmak bu ödülleri almamıza vesile oluyor. Bu güne kadar 6 büyük ödül aldığını belirten Sarı bunlardan en değerlisi Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız ödül olmuştur diye konuştu. 

Benim yegane amacım yaşanabilir bir Amasya,ekonomi, turizm,sanat ve tarımda bir numara olmaktır. Bunun için gayretlerimizi arttırıyoruz.  Bu açıdan şahsi bir beklentim sadece dua almak. Niyetimiz hayr, akıbetimiz hayrolur ümidindeyiz. 

Peki müdürlerin altlarındaki arabaları neden kaldırdınız ? 

Efendim Amasya 25 km'lik bir alana sahip 25 müdür için birer kilometrelik alan düşüyor. Herkes belli bir yere yürüyerek sahip çıkarsa daha net bilgi ve hizmet akışı olur kanaatindeyim. 

Dünya'da oluşan dengeler ve bu dengeleri altüst eden küresel sorunlar Amasya'yı ne yönde etkiledi.

Amasya bu konuda etkilenmeyen illerimizin başında gelir. Suyumuz gürül gürül akıyor. Tarım dersen her tür ürün yetiştirilebiliyor. Hayvancılık hakeza..Hidroelektrik santralimizde 2022'nin ilk günlerinde faaliyete geçerek elektrik ihtiyacımızda karşılanacaktır. Şimdiden bu Hidroelektrik santralini değerinin 2,5 katına almak isteyenler var dedi ve ekledi, en düşük su ücreti Amasya'da alınıyor. Hatta biz geldiğimizde suya zam yapmadık aksine %50 indirim gerçekleştirdik.

Başkan Sarı bir ara yazmış olduğu bir şiiri izleyenlerle paylaşarak Amasya'nın bir sevgi-aşk şehri olduğunu dile getirdi. Amasya halkına birçok sürprizleri olacağını belirten Sarı, Gazi Paşa 1919 yılında Amasya'ya gelmiş, 100 yıl sonra da ben Başkan olarak 2019 Yılında Amasya'nın hizmetine kendimi adadım.

Sarı Amasya'ya ve Amasyalıya ne söz verdiysek Allah'ın izniyle mutlaka yerine getirilecektir. Biz Amasyalı'nın mutluluğu için buradayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan bana  Sarı başkan Amasya'nın kadrini kıymetini bil, Amasya mübarek bir şehir diyerek şahsıma seslenerek benim bu konudaki motivasyonumu da arttırdı.

Biz dini,ırkı,cinsi,cibilliyeti ne olursa olsun Amasya ve Amasyalıyı seven herkesi sever ve şehrimize bekleriz.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV