banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BBP'nin genel başkanlık koltuğuna genel sekreterlik yapan Mustafa Destici oturdu.

Seçim sonrası istifa eden Yalçın Topçu'nun ardından yeni genel başkanı belirlemek için yapılan BBP Olağanüstü Kongresi tamamlandı.

03 Temmuz 2011 Pazar 16:18
BBP'nin genel başkanlık koltuğuna genel sekreterlik yapan Mustafa Destici oturdu.
banner321
BBP'nin genel başkanlık koltuğuna genel sekreterlik yapan Mustafa Destici oturdu.

Seçim sonrası istifa eden Yalçın Topçu'nun ardından yeni genel başkanı belirlemek için yapılan BBP Olağanüstü Kongresi tamamlandı. BBP'nin yeni lideri daha önce partinin genel sekreterliği görevini yapan Mustafa Destici oldu.

Kongrede Genel Sekreter Mustafa Destici, MKYK üyeleri Yavuz Ağıralioğlu ile Nevzat Yanmaz genel başkanlık için yarıştı. Destici ilk turda 387, Ağıralioğlu 143, Yanmaz ise 98 oy aldı. Destici, genel başkan seçilebilmek için gereken salt çoğunluk oyunu alamamasına karşın diğer iki adayın çekilmesi üzerine genel başkan ilan edildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin olağanüstü kongresine, helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'na ilişkin tartışmalar damgasını vurdu. Genel başkanlığa aday olan konuşmacılar, mevcut yönetimin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği kaza sürecini iyi yönetememekle suçladılar.

Genel Başkan adaylarından Yavuz Ağıralioğlu'nun eleştirileri, partililer arasında tartışmalara neden oldu. Adaylardan Parti Genel Sekreteri Mustafa Destici'nin, eleştirilere cevap verdiği sırada salonda biranda karışıklık yaşandı. Sözlü atışmaların olduğu kongrede, devreye divan başkanı girdi. Partilileri uyaran divan başkanı, yapılan bu tartışmaların Yazıcıoğlu'nu geri getirmeyeceğini belirterek, sorumluluğun bir kişiye yüklenmesinin yanlış olduğunu, konuşmanın sessiz bir şekilde dinlenmesi gerektiğini ifade etti.

Kongrede, helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşinin mesajı okundu. Gülefer Yazıcıoğlu, mesajında rahatsızlığı nedeniyle kongreye katılamadığını ifade etti.

Kongre konuşmaların ardından genel başkanlık seçimi ile tamamlandı.


 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV