banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CHP lideri İstanbul adayına karar verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 2014'teki yerel seçimlerde İstanbul adaylığında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül isminde karar kıldığı öğrenildi.

30 Mayıs 2013 Perşembe 16:10
CHP lideri İstanbul adayına karar verdi
banner304
CHP lideri İstanbul adayına karar verdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 2014'teki yerel seçimlerde İstanbul adaylığında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül isminde karar kıldığı öğrenildi.

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre Kılıçdaroğlu'nun başta Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve İstanbul'daki bazı ilçe belediyeleri olmak üzere parti içinden yükselen Sarıgül karşıtı kampanyaya da kapılarını kapattığı kaydedildi.



Büyükşehir Yasası'ndan sonra İstanbul'un köyleri dahil herkesin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oy kullanacağı seçimde CHP liderinin Sarıgül isminde karar kılmasında 2. troykanın çalışmalarının yanı sıra anket çalışmalarının da etkili olduğu ortaya çıktı.

Yapılan anketler sonucunda Sarıgül'ün CHP adayı olması halinde İstanbul'un alınabileceği fikri oluştu. Mustafa Sarıgül isminde karar kılan Kılıçdaroğlu'nun Gürsel Tekin'in hoşnutsuzluğu ve çevresinden gelen 'dosyası var, aday yapmayalım, partiye ve size zarar verir' çıkışlarına karşı, 'Sayın Mustafa Sarıgül adayımızdır. Kim ne derse desin, kim itiraz ederse etsin, kim şikayet ederse etsin.

Tek amacımız var o da İstanbul'u almak, 1994'ten beri alamadığımız bu şehri almak. Yerel seçime biz yerel seçim olarak bakmıyoruz. Genel seçim olarak bakıyoruz. Bizim için varlık-yokluk seçimi olacak. Yerel seçim değil, var olma seçimi' diyerek kararlılığını ortaya koyduğu öğrenildi.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV