banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CHP'den yargıya tehdit

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hilafet bayrağı diye elinde tevhid bayrağı olan İsmail Aydemir'i yumrukladığı için Ege Akersoy'un tutuklanmasına tepki gösterdi.

04 Ocak 2024 Perşembe 11:14
CHP'den yargıya tehdit
banner229
CHP'den yargıya tehdit

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hilafet bayrağı diye elinde tevhid bayrağı olan İsmail Aydemir'i yumrukladığı için Ege Akersoy'un tutuklanmasına tepki gösterdi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ise, "Cumhuriyet savcıları kendinize gelin, isminizin başındaki Cumhuriyet kelimesinin anlamını unutmayın!" sözleriyle savcıları tehdit etti.

Gazze ve şehitler için İstanbul Galata Köprüsü'nde düzenlenen ve 200 bini aşkın kişinin katıldığı "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü CHP'yi rahatsız etti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hilafet bayrağı diye elinde tevhid bayrağı olan İsmail Aydemir'i yumrukladığı için Ege Akersoy'un tutuklanmasına tepki gösterdi. Şiddete alenen destek veren Özel, saldırganın babasını da telefonla aradı. Özel, bununla da yetinmeyerek aileye hukuki destek vermeye hazır olduklarını belirtirken görevlendirdiği İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer de Akersoy'u cezaevinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından sosyal medyadan bir video paylaşan Taşkın, tutuklamanın 'haksız' olduğunu iddia etti ve konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

BAYRAK ÇARPITMASI

CHP'liler bayrağı da hilafet bayrağı olarak çarpıtmaya çalıştı. CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Hilafet yanlılarına tepki gösteren Ege Akersoy'u gözaltına alıp tutuklanmasını sağlamanız sizin Mustafa Kemal Atatürk'e ve Cumhuriyet'e gerçek bakış açınızı gösteriyor. Anayasal düzeni alenen yıkma girişiminde bulunan Hilafet bayraklı kaç şahsı gözaltına aldınız bugün" dedi.
YARGIYA TEHDİT

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, "Cumhuriyet savcıları isminin önünde neden cumhuriyet olduğunu bir an önce hatırlamalıdır" derken, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır da hilafeti hedef alan ifadeler sarf ederek, "Cumhuriyet savcıları kendinize gelin, isminizin başındaki Cumhuriyet kelimesinin anlamını unutmayın!" sözleriyle savcıları tehdit etti.

TANIDIK SÜREÇLERDEN BİRİ!

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, son günlerde artan provokasyonlara dikkat çekerek, yeni bir 'süreç' planlandığını söyledi. Turan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Önce bir futbol maçı/Suudi Arabistan gündemi, sonra bir "Hilafet bayrağı" hadisesi, hemen peşinden bir Anıtkabir eylemi... Yakın tarihimizde onlarca örneği olan ve bu güzel ülkeye büyük bedeller ödeten o çok tanıdık süreçlerden birisi daha tezgahlanıyor. Artık bu bayat senaryolar sonuç alamayacaktır. Aziz Milletimizin irfanı ve yaşanmışlıkları, bu ucuz oyunları bozacaktır..." ifadelerine yer verdi. 




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV