banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
01 Mayıs 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Devlet Bahçeli Adana'da konuştu

Dokuz ilde farklı temalarla açık hava toplantısı gerçekleştirmeyi planlayan MHP Adana'da halkla buluştu.

25 Mayıs 2013 Cumartesi 18:49
Devlet Bahçeli Adana'da konuştu
banner299
Devlet Bahçeli Adana'da konuştu
Dokuz ilde farklı temalarla açık hava toplantısı gerçekleştirmeyi planlayan MHP Adana'da halkla buluştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli konuşmasına başlamadan önce alanda bulunan vatandaşlar "Öl de ölelim vur de vuralım" sloganları atttılar.

Adana'da yer yerinde oynuyor diyerek söze başlayan Bahçeli, "Halk Başbakan'a ve bölücübaşına nispet ederek meydanı doldırdu." dedi.
"ALLAHINA KURBAN"

MHP lideri, mitingin başından itibaren yüksek sesle konuşmaya başladı. Bahçeli, meydanda bulunan halka sık sık sorularla seslendi. Aldığı cevaplar karşısında ise "Allahına kurban Adanalı"  diye seslenenerek adeta desibel rekoru kırdı.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Türk milletinin direnişini kim görmek istiyorsa İzmir'den sonra Adana'ya baksın. Türk milleti bugün burada. Aziz vatanımızı parsellemeye sessiz kalacak mısınız? Vatanın bölünmesini bekleyen İmralı canisi için ne diyorsunuz? Allah'ınıza kurban.

Vatan mukaddes bir yuvadır muhafaza etmek namus borcudur. 26 Ağustos 1071 yılından 26 Ağustos 1922 yılına kadar bu vatanı bizlere vatan yapan bütün büyüklerimizi selamlıyoruz.
"UÇAN KUŞA BİLE BORCUMUZ VAR"

AKP ile beraber geleceğimiz işbirlikçilere teslim edilmiştir. Borçlar birikmiş, yoksulluk ve hayat pahalılığı rekor seviyeye ulaşmıştır. Başbakan gezip tozmuş ama sizin derdinize derman olmamıştır. Uçan kuşa bile borcumuz var. IMF'ye borcu bitirdik diyen Başbakan, kendi ve yandaşlarının kasasını doldurmuştur. Size de dert bırakmıştır.
"BU İŞTE BİR BİT YENİĞİ VAR"

Düne kadar daha mutlu musunuz? Ekmeğiniz büyümüş müdür? Siz zenginleşmemişseniz kim zenginleşti? Çalışan siz, üreten siz ama yine fakirleşen sizsiniz. Bu işte bir bit yeniği var. Başbakan yalan söylüyor, hayal kuruyor.
"HANEDANLIK DÖNEMİ YAKINDA SON BULACAKTIR"

Başbakan sen kaynakları Yahudilere yandaşlara peşkeş çekerken biz zaten meydanlardaydık. Bunların hesabı sorulacak kimsenin yanına kar bırakılmayacaktır. Sizlerin nafakasına, el emeğine göz koyanların burnundan getirmek bizim işimizdir. Bu hanedanlık dönemi yakında son bulacaktır.

Türkiye AKP dönemi öncesine hasret kalmıştır. Bütün kötülükler AKP ile beraber gün yüzüne çıkmıştır. Türkiye'nin bu halinden memnun musunuz? Biliyorum ki hüzünleriniz çoğalmıştır. Başbakan Erdoğan'ın sizinle uğraşacak zamanı yok, çünkü o daha büyük işlerin peşinde koşuyor. Bölücübaşını doyurmaya, zevklerini tatmin etmeye çalışıyor.
"63'LÜKLER HAYVANAT BAHÇESİNİ ZİYARET ETSİNLER"

63 akıl yoksunu gittikleri her yerde akıllara durgunluk verecek açıklamalar yaıyorlar. 63'lükler hayvanat bahçesini ziyaret etsinler. Hıyanet süreci için daha renkli bir görüntü sergilemiş olurlar.

PKK'lılar Erdoğan'ın affetmesiyle sevinç çığlığı atıyorlar. PKK militanlarının bir kısmı Türkiye içinde kalacaklar. Analar ağlamasın denildikçe analar Türkiye'nin her yanında ağlamakta. Analarımızın gözyaşları istismar edilmekte. Sömürgecilerin içimize yerleştirdikleri çözüm temposu tutmakta. Başbakan'ın bizi savaşı isteyen taraf olarak değerlendirmesi şeytanlıktır.

Bu süreç kötülüktür, kefendir. Sürecin sonu yıkımdır, ihanettir, Türklüğün bitişidir. Çözüm sözleriyle Türk milleti çözülmektedir. Türk milleti çözüm süreci melanetine aldanmayacaktır. Adana'nın kararı bu sürece karşı olmasıyla ortadadır. Düzmece anketlerle çözüme destek çığ gibi arttı diyenler Adana'ya kulak vermeli.

Türkiye sahipsiz ve kimsesiz değildir. Türkiye bir deryadır, vatan Ötüken'dir, Balkanlar'dır, Kerkük'tür, Kuzey Afrika'dır, Galiçya'dır, Dumlupınar'dır, vatan semadır, edilen duadır, Bilge Kağan'dır, Sultan Alparslan'dır, Fatih'tir, Kanuni'dir, Mustafa Kemal'dir; vatan Merhum Başbuğ'dur. Vatan ne Türkiye'dir ne Türkistan vatan Turan'dır.

Milletimin her türüyle kenetleneceğiz, vatan hainlerini sevindirmeyeceğiz, herkes eşittir. Kürt kökenli vatandaşlarım BDP'yi, PKK'yı, AKP'yi yere sermelidir. Diyarbakır'dan Bitlis'ten Şırnak'tan Mardin'den gelenleri Adana'dır.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV