banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Devlet Bahçeli Gerekirse tüm gemileri yakarız

İzmir'de aday tanıtım toplantısında konuşan Bahçeli,Biz Türk milleti için gerekirse tüm gemileri yakarız.

29 Aralık 2013 Pazar 15:12
Devlet Bahçeli Gerekirse tüm gemileri yakarız
banner304
Devlet Bahçeli Gerekirse tüm gemileri yakarız
İzmir'de aday tanıtım toplantısında konuşan Bahçeli,Biz Türk milleti için gerekirse tüm gemileri yakarız. 30 Mart Türk milletine hazırlanan hain projelerin delik deşik edileceği tarihtir" dedi.


 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin aday tanıtım toplantısında konuşuyor.

MHP Lideri, İzmir Büyükşehir Belediye ve 30 ilçe belediye başkan adayını açıklayacak.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

Türkiye'nin MHP'ye ihtiyacı vardır. Mazlumlar, mağdurlar, milliyetperverler,yetimler alayı birden MHP'ye umut bağlamıştır. Bize göre Türkiye'nin düzlüğe çıkması için 30 Mart altın fırsattır. 30 Mart milattır. AKP'nin devranı yakında kapanacak, AKP mumu sönecektir. Aldatma kandırma ve palavra iktidarı kepengi indirecektir.

Türk milleti 30 Mart'ta huzura uyanacak. 30 Mart ihanetin başına çuval geçirecek tarihtir. 30 Mart Türk milletine hazırlanan hain projelerin delik deşik edileceği tarihtir. Parlak yarınlara bir ve beraberce ulaşmanın başka bir yolu görünmemektedir. Biz Türk milleti için gerekirse tüm gemileri yakarız.

Sabahın köründe baskınlar yapılmış, sözde darbe davalarında kullanılmak üzere, kazılar yapılmıştır. Bavul dolusu belgeler, sahte cd'ler aslı olup olmadığına bakılmaksızın delil olarak sunulmuştur.

Genelkurmay başkanları terörle suçlanmış ve cezaevine konmuştur. Geceli gündüzlü araştırma ve inceleme sonucu insanların hayatı karartılmıştır. PKK'lı gizli sanıklar, vicdanlara sığmayan kararlar hafızalara kazınmıştır.''


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV