banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
10 Mayıs 2024 Cuma

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Erdoğan: Hakkınızı helal edin

Başbakan Tayyip Erdoğan, 30 Eylül’deki kongre öncesinde son toplantısını önceki gün yapan AK Parti MKYK’da çalışma arkadaşlarıyla sürpriz bir armağan vererek vedalaştı.

31 Ağustos 2012 Cuma 10:35
Erdoğan: Hakkınızı helal edin
banner229
Erdoğan: Hakkınızı helal edin
Başbakan Tayyip Erdoğan, 30 Eylül’deki kongre öncesinde son toplantısını önceki gün yapan AK Parti MKYK’da çalışma arkadaşlarıyla sürpriz bir armağan vererek vedalaştı.

MKYK üyelerine, “Küresel Barış Vizyonu” kitabını armağan eden Erdoğan, medeniyetler ittifakı süreci başta olmak üzere uluslararası toplantılardaki konuşmalarından Prof. Dr. Bekir Karlığa’nın derlediği kitabını, MKYK üyeleriyle birlikte eşlerinin adlarını da yazarak imzaladı. Söz alan MKYK üyeleri ise teşekkür ettikleri Erdoğan’a, “Hakkınızı helal edin” dedi. Erdoğan da teşekkür edip, “Helal olsun, siz de hakkınızı helal edin” yanıtını verdi.

Erdoğan toplantının sonunda ise MKYK üyeleriyle toplu fotoğraf çektirdi. Erdoğan’ın isteği üzerine yapılan fotoğraf çekimi sırasında bazı MKYK üyeleri, “Ne zaman böyle toplu fotoğraf çekilse o fotoğraftakilerin çoğu bir sonraki dönemde yer almayabiliyor” diye espri yaptı.

Partiden olmayabilir

Erdoğan, anket formu dağıttığı MKYK üyelerinden yeni MKYK’da yer almasını istedikleri isimleri bildirmelerini de istedi. “Parti üyesi olmayan isimleri de önerebilirsiniz” diyerek parti vitrini için yeni yüzler önerilmesini talep eden Erdoğan, önerilecek isimler arasında sadece Meclis komisyon başkanlarının olmamasını istedi. Erdoğan, bakanlardan ise isim önerilebileceğini söyledi. (Hürriyet)

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV