banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan: Kıbrıs diye bir ülke yok

Erdoğan Almanya'da konuştu: "Dünyada 'Kıbrıs' diye bir ülke yok. Güney Kıbrıs Yönetimi var. Kuzey Kıbrıs Yönetimi var."

01 Kasım 2012 Perşembe 10:39
Erdoğan: Kıbrıs diye bir ülke yok
banner264
Erdoğan: Kıbrıs diye bir ülke yok
Erdoğan Almanya'da konuştu: "Dünyada 'Kıbrıs' diye bir ülke yok. Güney Kıbrıs Yönetimi var. Kuzey Kıbrıs Yönetimi var."
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Almanya ziyaretini sürdürüyor. Erdoğan, Berlin Büyükelçiliği yeni hizmet binasının açılışını yapmak üzere geldiği Almanya'da Nicolas Berggruen Enstitüsü'nün ''Avrupa Krizin Ötesinde'' temalı toplantısının kapanış konuşmasında, Türkiye'deki ekonomik gelişmeler hakkında bilgi verdi.
Erdoğan, Türkiye'nin, Avrupa Birliği ekonomisinin, Avrupa Birliği'nin de Türkiye ekonomisinin tamamlayıcı ve vazgeçilmez unsurları olma konumlarını sürdürdüğünü vurguladı.

"KRİZİN AŞILMASI MEMNUN EDER"
AB'deki krizin derinleşmesinin Türkiye'yi de ekonomik açıdan etkileme potansiyeline sahip olduğuna dikkati çeken Erdoğan, ''Krizin bir an evvel aşılması, Avrupalı dostlarımızı olduğu kadar bizi de memnun edecektir'' diye konuştu.

"REFORMDA KARARLIYIZ"
Türkiye'nin ekonomide yakaladığı başarının ve ekonomik krizlerden artık doğrudan etkilenmiyor olmasının nedeninin, 2002'den sonra hayata geçirilen yapısal reform olduğuna işaret eden Erdoğan, ''Burada kararlıyız, asla taviz vermiyoruz'' dedi
"YÜK OLMAYA DEĞİL ALMAYA GELİYORUZ"
Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:

''Biz hep şunu söyledik: Biz, Avrupa Birliği'ne yük olmaya değil, Avrupa Birliği'nden yük almaya geliyoruz' dedik, ama bizi anlamadılar, anlamak istemediler, hala da anlamıyorlar. Ama biz yine de kararlıyız ve dersimizi çalışıyoruz. Biz yine yük olmayacağız, yine biz yük alacağız ve kararlılıkla da bu süreci devam ettireceğiz. Hatta bu krizin daha önce ihmal edilmiş bazı adımların cesaretle atılabilmesi için de önemli bir fırsat haline dönüştürülebilmesi mümkün."

"KIBRIS DİYE BİR ÜLKE YOK"
Avrupa Birliği üyesi bir Türkiye'nin, giderek yaşlanan Avrupa kıtasına ihtiyaç duyduğu dinamizmi sağlayabileceğine dikkati çeken Erdoğan, ''Avrupa Birliği'nin küresel ölçekte barışı destekleyen bir birlik olarak daha da güçlenmesi için Türkiye önemli katkılar yapabilir. Yakın coğrafyamızın yeniden şekillendiği bir dönemde dünya barışına yönelik tehditlere karşı birlikte mücadele etmeyi sürdürmeliyiz'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Dünyada 'Kıbrıs' diye bir ülke yok. Güney Kıbrıs Yönetimi var. Kuzey Kıbrıs Yönetimi var. Arada da yeşil hat var. AB, bu yeşil hattı görmüyor'' dedi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV