banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Faiz lobisi gitti, CHP geldi

Erdoğan'ın hedefinde yine CHP vardı.

12 Eylül 2013 Perşembe 14:56
Faiz lobisi gitti, CHP geldi
banner267
Faiz lobisi gitti, CHP geldi
Erdoğan'ın hedefinde yine CHP vardı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, KOBİ şurasında konuştu. Erdoğan’ın hedefinde anamuhalefet partisi CHP vardı.

KONUŞMADAN SATIRBAŞLARI:

-Önce Allah sonra millet bize kurulan tuzakları bozacaktır. 27 Mayıs’ın karanlık gölgesi bugüne kadar Türkiye’nin üzerinden gitmemiştir. 27 mayıs’ın izleri silinmediği için 12 Mart olmuş, 28 Şubat olmuştur.

12 EYLÜL HAKKINDA

-Bizim geleceğimiz adına işte bu 12 Eylül’ü gençlerimize etraflıca anlatmamız gerekiyor. Sokaklarda molotofla gezenler önce bunları bilmeleri gerekiyor. Ülkemizin çökme noktasına geldiğini onlara iyi anlatmamız gerekir. Gençlerin bu tarihleri iyi bilmesi gerekiyor.

-27 Mayıs’a kadar gelen sürece bakın bugün yaşananlarla bugünlerin tıpa tıp benzediğini göreceksiniz. Attıkları manşetlere baktım, inanır mısınız aynı. 12 Eylül’ün pişirilme dönemine bakın aynı manşetler.

-Nasıl bazı densizler bize “Sizi biz bile kurtaramayız” diyenler geçmişte Adnan Menderes için de aynı şeyleri söylemişler. Biz kurtarıcı aramıyoruz. Bize bu hitabı yapanlar kendilerini kurtacakları arasınlar. Kefenini alıp yola çıkanlar için kurtaracak insana ihtiyaç yoktur
La ilahe illallah önce bunu öğrensinler. Allahtan başka galip yoktur.
Aynı şeyleri söylüyorlar. Bugün bir el gençleri dışarı atmak istiyorsa bugün de aynı şeyler.

-Ama burada samimi söylemek istiyorum. Bir alandaki başarısızlığımızı belirtmek istiyorum. Ana muhalefetin zihniyetini değiştirmede başarısız olduk, onu başaramadık. Üzerlerinde 12 Eylül’ün tozunu taşıdıklarını görürsünüz.
Bu yıl dönümü Mısır’ı ziyaret ederek kutluyorlar. Daha yeni darbe yapmış zihniyeti ziyarete gittiler. Mısır’da CHP heyetine en son ne zaman iktidar oldukları soruluyor cevap veremiyor. Geleceğe bakalım diyorlar.

DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ HAKKINDA

-Dün saatlerce yeni demokratikleşme paketini arkadaşlarımızla müzakere ettik. İnşallah yarın akşam son maddeleri görüşüp bitireceğiz. Ondan sonra zannediyorum öbür hafta büyük ihtimalle geniş basın toplantısıyla demokratikleşme paketimizi açıklayacağım.

İnşallah bugünün sorunlarını da gelecekte yine istişareyle, diyalogla çözüme kavuşturacağız. 76 milyonun bir ve beraber yaşayabileceği, birbirinin hukukuna saygı duyacağı, birbirinin özgürlüklerine, birbirinin yaşam tarzlarına hürmet göstereceği bir Türkiye istiyor ve bunu inşa ediyoruz

GEZİ EYLEMLERİ HAKKINDA

Hanginizin yaşam tarzına bu hükümet müdahale etti? Din böyle emretti diye böyle yapıyorlar diyorlar. Çıkardığınız yasa dine uyuyorsa böyle demek doğru mu? Herkes inancını rahat şekilde yaşıyor.

SURİYE KRİZİ HAKKINDA

7 milyondan fazla insan evinden kaçmak zorunda kaldı. SuriyE’de her gün 100-150 insan hayatını kaybediyor. ölüm ölümdür. Kullanılan silah ister kimyasal ister başka türlü olsun. Kimyasal silahla ilgili verilen sözlerin yerine getirileceğine kuşkuyla bakıyoruz.

CHP’YE YÜKLENDİ

Türkiye’deki Gezi olaylarının ve benzeri eylemlerin ardında CHP’li milletvekilleri var. Şu anda Türkiye’nin birkaç ilinde Esed için sokak eylemleri var. Arkasında CHP’li vekiller var.

Bize diktatör diyorlar. Diktatörlerin olduğu ülkede diktakör aleyhinde gazete çıkarılabilir mi?

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV