banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kılıçdaroğlu: Bugün geldiğimiz nokta rejim mücadelesidir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün gelinen noktada, siyasal partiler arasında bir iktidar mücadelesi değil, bir rejim mücadelesi olduğunu söyledi.

16 Aralık 2013 Pazartesi 08:57
Kılıçdaroğlu: Bugün geldiğimiz nokta rejim mücadelesidir
banner312
Kılıçdaroğlu: Bugün geldiğimiz nokta rejim mücadelesidir
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün gelinen noktada, siyasal partiler arasında bir iktidar mücadelesi değil, bir rejim mücadelesi olduğunu söyledi.

Gençlik Kolları tarafından Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenen ‘Dev Çınarlar Yeni Filizlerle Buluşuyor’ etkinliğine katılan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
"Beylikdüzü Tabela Neon"
Bu salondaki gençler bize yetmiyor. Türkiye’nin bütün gençlerine sesleniyorum: Sorunlarınızın çözümünün adresi CHP’dir. Ülkenin gençlerine bütün kucağımı açıyorum. Gelin birlikte Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıralım, yeni bir ulusal kurtuluş savaşını başlatalım.
"AE Seo Yazılım"
REJİM MÜCADELESİ VAR

Bugün gelinen noktada siyasal partiler arasında bir iktidar mücadelesi yok, rejim mücadelesi var. Cumhuriyetin kazanımları elimizden alınmak isteniyor. Kadın-erkek eşitliği yok edilmek isteniyor. Özgürce gösteri yapan gençlerin üzerine acımasızca gidiliyor. Güçler ayrılığı ilkesi yok edilmek isteniyor. Parlamento, iktidar partisinin arka bahçesi haline getirilmek isteniyor.

TANKIYLA BİLE GİDEMEZ

‘Sivas’ın ötesine geçemezsiniz’ diye eleştiriyorlardı. CHP’nin genel başkanı olarak, Hakkâri’ye gidiyorum, kahvede oturuyorum, çay içiyorum. Ama Başbakan gidemez. Korumasıyla, tanklarıyla bile gidemiyor oraya. Biz gidiyoruz çünkü halktan yanayız. CHP sosyal demokrat bir partidir, siyasetin odağına insanı koyan partidir. Mücadelenin ateşi gençlikte yatar. Gençlerle yola çıkacağız.

ASKERLİK 6 AYA İNECEK

Hiç kimsenin özel yaşamına müdahale edilmeyecek. Özel yaşama saygıyı CHP iktidarında temel kural haline getireceğiz. CHP iktidarında 12 Eylül ürünü olan YÖK kalkacak ve tarihin çöp sepetine atılacaktır. Gençler üniversitelerde söz ve karar sahibi olacak, üniversite yönetiminde yer alacaktır. Askerlik önce 9, sonra 6 aya indirilecek. Atama bekleyen öğretmen kavramı olmayacak.

VIZ GELİR, TIRIS GİDER

Gençler, diktatöre hayatı boyunca unutamayacağı bir ders verdi. O gençlerin herbirini tek tek alınlarından öpüyorum. Siz Türkiye’nin güvencesisiniz. Son olaylarda 7 gencimiz hayatını kaybetti ama bu gençler yılmadı. Ne yaparsan yap Recep Tayyip, bu gençlik asla susmayacaktır. Onun valileri sıkıyönetim uyguluyor. İster sen gel, ister valilerin; vız gelir, tırıs gider.


Gezi Parkı’na canlı bağlantı izni yok

AhmetTaner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlik sırasında 6 ilden salona canlı bağlantılar sağlandı. Taksim Gezi Parkı’ndan yapılmak istenen canlı bağlantı ise İstanbul Valiliği’nin izin vermemesi nedeniyle İstiklal Caddesi’deki Galatasaray Lisesi önünden gerçekleştirildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV