banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na inanılmaz hakaret!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'nun politikasını eleştirirken ağır bir hakarette bulundu.

09 Ekim 2012 Salı 23:38
Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na inanılmaz hakaret!
banner266
Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na inanılmaz hakaret!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'nun politikasını eleştirirken ağır bir hakarette bulundu.

Dünyada hiçbir demokrasi yoktur ki kendi enerjisini bir ülkeye yüzde 60-70 bağlasın. Yarın Suriye ile savaş çıktı diyelim, Rusya da Suriye'ye destek veriyor. Ya Rusya doğalgaz vanalarını kapatırsa. O zaman ne açıklayacaksınız vatandaşlara?

Sen doğalgaza zam yapacaksın, senin engerekten çiyandan ne farkın var? Fitreye göz konur mu? Deniz Feneri'ni biliyoruz. Şimdi bu savcılar yargılanıyorlar. Sen neden bunu araştırıyorsun diye...

Suriye konusunda yaptığımız çabaları anlatayım:

6 Şubat 2012'de hükümete çağrı yaptık, uluslararası Suriye toplantısı yapalım dedik. Ülkeleri çağırın dedik. Biz çatışmayı körükleyen değil çatışmayı sonlandıran bir devlet olarak öne çıkmalıyız.Bizim teklifimizi reddettiler. Sonra bu teklifi Rusya yaptı bizimkiler oraya gittiler.

18 Nisan 2012 parlamentoda bir öneri yaptık dedik ki Suriye konusunda meclis olarak deklarasyon ortaya koyalım dedik. Bakın dedik uygunsa meclisin ortak iradesini yansıtalım dedik.

CHP olarak biz sorumluluğumuzu sonuna kadar getiririz. Biz insanımızın kanlarının Ortadoğu çöllerinde dökülsün istemiyoruz.

Bir mektup gönderdik kendilerine, toplantıyı gündemi gönderdik, kabul etmediler. Şimdi diyorlar ki niye bize destek vermiyorsunuz? Bu ülkeyi savaşa götürecek belgenin altına hiçbir CHP'li imza atmaz.

Yanlış yapıyorsunuz dedik, ben biliyorum dedi. Türkiye'yi savaşın eşiğine getirdin sen. Niçin Suriye ile savaş istiyoruz birisi açıklasın bize.

Böyle bir anlamsız dengenin içine Türkiye'yi sokan bir süreci bize bela eden, çapsızlığı bilinen bir Dışişleri Bakanıyla yola çıkılırsa olacağı budur. Bunun bilmek için engin bilgiye gerek yok. Bunu ancak ileri derecede gerizekalı biri yapar.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV