banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Koray Aydın resmen aday

Koray Aydın 72 delegenin imzasıyla aday oldu..

04 Kasım 2012 Pazar 15:46
Koray Aydın resmen aday
banner265
Koray Aydın resmen aday
Koray Aydın 72 delegenin imzasıyla aday oldu..


MHP Kongresi'nde genel başkanlık için 10 isim yarışıyor. Ancak yarış Devlet Bahçeli ve  Koray Aydın arasında geçiyor. Bir çok ülkeden davetlinin bulunduğu kongrede, Alparslan Türkeş'in ölümünden sonra ilk kez liderlik yarışı yaşanıyor.
401'E KARŞI 72

401 delegenin imzasıyla aday olan Devlet Bahçeli'ye karşı Koray Aydın 72 delegenin imzasıyla aday oldu.
SALONDA SLOGAN YARIŞI

MHP Kurultayı'nın yapıldığı Arena'da, Koray Aydın'ı destekleyenler kürsünün tam karşısındaki tribünde bulunuyorlar. Salonun geri kalanında ise Devlet Bahçeli'yi destekleyenler hakim. Bahçeli yandaşlarının hakim olduğu tribünlerden "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" ve "Devletin başına Devlet gelecek" sloganları atılıyor. Ancak Aydın taraftarları da hemen yanıt veriyor; "Devletin başına Aydın gelecek.." sloganları atılıyor.

KORAY AYDIN KONUŞMASINA DEVAM ETMEKTE ZORLANDI

Bilhassa Koray Aydın konuşurken atılan sloganlar yüzünden Koray Aydın konuşmasına devam edemedi. Salonu sakinleştirmeye çalışan Tuğrul Türkeş, salondakileri MHP Genel Başkan adayına saygıya davet etti.
ORTAK SLOGAN "TÜRKİYE..."

Ancak yaşanan slogan savaşına rağmen, salondaki Aydın ve Bahçeli taraftarlarının üzerinde uzlaştıkları bir slogan var; Zaman zaman, tüm salon, hep birlikte "Türkiye" diye slogan atıyor.
DIŞARIDA KAVGA

Salonda slogan kavgası yapılırken dışarıda Devlet Bahçeli ve Koray Aydın taraftarları birbirine girdi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV