banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

KURTULMUŞ KURTARIYOR MU?

Siyasette adı yolsuzlukla anılanlara Numan Kurtulmuş formulü."AK Parti kulisleri çalkalanıyor" Başbakan'ın partinin kapısından giremezler dediği Yolsuzluk Dosyaları boylarını aşmış siyasetçilerin adı Numan Kurtulmuş'la anılıyor.

21 Nisan 2013 Pazar 17:22
KURTULMUŞ KURTARIYOR MU?
banner311

KURTULMUŞ KURTARIYOR MU?

Siyasette adı yolsuzlukla anılanlara Numan Kurtulmuş formülü. "AK Parti kulisleri çalkalanıyor" Başbakan'ın partinin kapısından giremezler dediği Yolsuzluk Dosyaları boylarını aşmış siyasetçilerin adı Numan Kurtulmuş'la anılıyor.

 

AK Parti'ye daha önce birçok defa geçme çabası gösteren fakat her defasında adınızı temizleyin de gelin denilen siyasetçilerin kurtulmuş formülü. Belki de Numan Kurtulmuş'un dahi haberi yok ama belki de bazı işgüzarların piyasa yoklaması olabilir diye düşündüğümüz haber AK Parti yöneticileri tarafından da doğrulanınca; Kurtulmuş ve ekibinin teknolojiden bi haber oldukları ortaya çıkıyor veya gündemi takip etmedikleri.

 

Büyük Haber'den Numan Kurtulmuş ekibine tavsiyeler;

Öncelikle Google de kısa bir araştırma yapabilirsiniz yok Google değil de, Yandex kullanıcağım derseniz de olur yeter ki araştırınız. Belki de bu kişiler Numan Bey'in ismini kullanarak bir şeyler yapmak isteyebilirler, bununda çözümü var Kurtulmuş çıkar basın açıklaması yapar veya gazetemize cevap hakkını kullanır yayınlarız. Bu kişilerle yakından uzaktan ilgim yoktur der. Demezse de zan altında kalmış olur ki bu da AK Parti içinde büyük bir kaosa sahne olacak demektir.

 

Numan Kurtulmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın isimlerini çizdiği siyasetçilerle aynı saflarda yer almaya başlaması AK Parti içerisinde sessiz bir kaos yaşanmasına neden oluyor hatta çok sayıda istifa söz konusu olabileceği söyleniyor.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV