banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

25 Mart 2026 Çarşamba

Bakan Gürlek’in Tapu Kayıtlarını Sorgulayan Memur İtiraf Etti

Mustafa Sarıgül Meclis'e giremedi

CHP İstanbul 2. Bölge 9. Sıra adayı olan Mustafa Sarıgül Meclis dışında kaldı.

02 Kasım 2015 Pazartesi 04:19
Mustafa Sarıgül Meclis'e giremedi
banner311
Mustafa Sarıgül Meclis'e giremedi
CHP İstanbul 2. Bölge 9. Sıra adayı olan Mustafa Sarıgül Meclis dışında kaldı.

CHP'nin İstanbul 2. Bölge 9. Sıra adayı olan Mustafa Sarıgül de Meclis'e giremedi. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP İstanbul 2. Bölge'den 8 milletvekili çıkarmayı başardı.

Kesinleşmeyen sonuçlara göre CHP'nin İstanbul 2. bölgeden çıkardığı vekiller; Selina Doğan, Aykut Erdoğdu, Sezgin Tanrıkulu, Dursun Çiçek, Sencer Ayata, Gülay Yedekçi, Enis Berberoğlu ve Didem Engin olarak sıralandı.

İşte bu seçimin diğer kaybedenleri

CHP'den Mustafa Sarıgül'ün yanı sıra,
Ankara 1 Bölge’den aday olan Ali Balkız da Meclis’e giremedi.

1 Kasım’da büyük oy kaybı yaşayan MHP’de ise eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Uşak’tan aday olmuştu. Yılmaz, milletvekili seçilmedi. MHP’nin İstanbul adaylarından Mehmet Aslan da Durmuş Yılmaz ile aynı kaderi paylaştı.



Barajı kıl payı da olsa aşan HDP’de ise Ankara’dan aday olan Mustafa Sarısülük milletvekili olamadı. Gezi olaylarında yaşamını yitiren Ethem Sarısülük’ün kardeşi olan Mustafa Sarısülük 1. Bölge’den aday olmuştu.

HDP’nin Ankara adaylarından Sırrı Süreyya Önder ise 1. Bölge’den milletvekili olmaya yetecek oyu aldı.

seo, web tasarım, seo yazılım,


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV