banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Mustafa Sarıgül'den 'İSPARK' vaadi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül, Maslak'ta bulunan bir taksi durağını ziyaret ederek taksicilerin sorunlarını dinledi.

19 Şubat 2014 Çarşamba 08:12
Mustafa Sarıgül'den 'İSPARK' vaadi
banner311
Mustafa Sarıgül'den 'İSPARK' vaadi
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül, Maslak'ta bulunan bir taksi durağını ziyaret ederek taksicilerin sorunlarını dinledi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, gece yarısı Maslak'ta bir taksi durağını ziyaret ederek, esnafın şikayetlerini dinledi.

SARIGÜL: İSPARK ÜCRETSİZ OLACAK
Taksicilerden bazılarının İSPARK'ın uygulamalarından şikayet etmesi üzerine Sarıgül, seçimi kazanırlarsa İspark uygulamalarının taksiciler için ücretsiz olacağını söyledi.

Babasının da taksici olduğunu hatırlatan Sarıgül, "Şoför Hakkı babanın oğlu olarak taksi duraklarını geziyorum, Şoför Hakkı babanın oğlu olmak son derece önemli bir olay, çünkü benim babam da sarı taksileri kullandı, minibüsleri kullandı. Ben de eğitimimi sarı taksilerle yaptım. Sarı taksideki paranın ne kadar bereketli olduğunu biliyorum..." dedi.

"ÖNCE ALLAH SONRA SİZ"
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni önce Allah sonra taksici esnafı sayesinde kazanacağını savunan Sarıgül, "Kazandığımız zaman kamu hizmeti yapan taksi şoförü arkadaşlarımız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İsparklarından ücretsiz olarak yararlanacaklar. Oraya giriş ve çıkışları rahatlıkla yapmalılar. Oralardan her giriş ve çıkıştan ücret alınmasını doğru bulmuyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"BU TEKERİN DÖNMESİ MÜMKÜN DEĞİL"
Sarıgül, benzine zam geldiği zaman otomatik olarak taksici esnafının da durumunu gözden geçirmesi gerektiğine dikkati çekerek, "Bir kere zam geliyor, taksi esnafı aynı fiyat, iki kere geliyor aynı fiyat, üç kere geliyor aynı fiyat. O zaman bu tekerin dönmesi mümkün değil. Madem serbest rekabet var, bu serbest rekabet taksici esnafı için niye olmaz. İstiyorum ki İstanbul'da taksi esnaflarımız mutlu olsun, onların da yüzü gülsün. Onlar 24 saat çalışma yapmaktalar" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül, "Taksi esnafı bir kamuoyu yoklamasıdır aynı zamanda. O arabaya her gün bir arkadaşımız 10-20 arası yolcu alır. İstanbullunun nabzını en iyi taksici arkadaşlarım ölçmektedir" dedi.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ta, taksici esnafının düzenlediği 'Birlik ve Beraberlik Gecesi'ne onur konuğu olarak katıldı. Topbaş, yeni modern durakların açılışını yakın zamanda yapacaklarını ve bütün taksi duraklarını planlara işleyeceklerini söyledi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV