banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sarıgül, CHP'ye katılıyor ama bir şartla!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sarıgül'e bulunduğu 'dön' çağrısına Sarıgül'ün ne cevap vereceği merak ediliyordu. Sarıgül, Kılıçdaroğlu'na CHP'ye yeşil ışık yaktı ancak bir şartı var.

17 Aralık 2012 Pazartesi 11:48
Sarıgül, CHP'ye katılıyor ama bir şartla!
banner263
Sarıgül, CHP'ye katılıyor ama bir şartla!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sarıgül'e bulunduğu 'dön' çağrısına Sarıgül'ün ne cevap vereceği merak ediliyordu. Sarıgül, Kılıçdaroğlu'na CHP'ye yeşil ışık yaktı ancak bir şartı var. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Samanyolu Haber TV'de yayınlanan Günlük programında, Mustafa Sarıgül'e partiye katılması konusunda çağrıda bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'ün partiye davet edilip edilmeyeceğiyle ilgili sorusuna karşılık "Sayın Sarıgül partimize gelirse elbette memnun oluruz. Sosyal demokrat bir arkadaşımız. Şişli'yi yönetiyor, uzun yıllardır yönetiyor. Bütün Şişli memnun kendisinden. Gelirse bundan mutluluk duyarız" ifadesini kullandı.

Taraf gazetesinden Ertan Altan da Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün, Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarını nasıl değerlendireceğini yazdı. Altan'a göre Sarıgül'ün önemli bir şartı var..

İŞTE SARIGÜL'ÜN O ŞARTI

Sarıgül, CHP liderinin açıklamalarına henüz bir cevap vermedi. Büyükşehir adaylığı konusunda da sessiz kalma tavrını sürdürüyor. Ancak yakın çevresinden edindiğim bilgilere göre hangi koşullarda CHP'ye katılabileceğinin işaretlerini verdi:

Sarıgül ancak Baykal döneminde CHP'den ihraç edilen yaklaşık sekiz bin kişi partiye davet edilirse, Kılıçdaroğlu'nun çağrısını değerlendirecek.

Sarıgül, Türkiye Demokrasi Hareketi'nin örgütlenme çalışmalarını sürdürürken, CHP'nin genel başkanlık koltuğuna Kılıçdaroğlu'nun oturmasıyla birlikte partileşmekten vazgeçtiklerini açıklamıştı. Ancak Sarıgül'ün bu jestinin ardından beklendiği gibi bir birleşme gerçekleşmedi.

ERDOĞAN'DAN SONRA SEVİLEN İKİNCİ LİDER

Sarıgül, son yıllarda yapılan bütün anketlerde, Başbakan Erdoğan'dan sonra en çok beğenilen ikinci siyasi lider. Sarıgül'ün, CHP seçmeni ve Türkiye Demokrasi Hareketi (TDH) taraftarlarını aşan bir şekilde, İstanbul'da AK Parti'den rahatsız bütün kesimlerin üzerinde birleştiği tek isim olduğu da ortada.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV