banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Sinan Oğan'a silahlı saldırı!

Sinan Oğan, Yozgat’ta kendisine yönelik saldırının silahlı olduğunu söyledi. Oğan, saldırıdan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Vali ile Emniyet müdürünü sorumlu tuttu.

26 Mart 2017 Pazar 18:12
Sinan Oğan'a silahlı saldırı!
banner299
Sinan Oğan'a silahlı saldırı!

Sinan Oğan, Yozgat’ta kendisine yönelik saldırının silahlı olduğunu söyledi. Oğan, saldırıdan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Vali ile Emniyet müdürünü sorumlu tuttu.

Beylikdüzü Tabela

“Hayırlı Anadolu Yürüyüşü” etkinlikleri kapsamında Yozgat’a giden MHP Genel Başkan adaylarından “Hayırcı” Sinan Oğan’ın toplantısına saldırı girişimi olduğu bildirildi. Saldırıyı Sinan Oğan ve Ümit Özdağ attığı bir tweetle duyurdu.

"SALDIRI DEVAM EDİYOR"

MHP Genel Başkan adaylarından Ümit Özdağ, partinin bir diğer genel başkan adayı Sinan Oğan'ın toplantısına saldırı girişimi olduğunu yazdı. Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Özdağ, "Sinan Oğan'ın Yozgat'taki toplantısına 150 kişilik grup saldırdı. Salona girmek istiyorlar. Polis engellemeye çalışıyor. Saldırı devam ediyor. Allah kahretsin" diye yazdı.

SİNAN OĞAN: ŞİMDİ DE SİLAHLI SALDIRI

Özdağ'ın bu açıklamasının ardından bir açıklama da Sinan Oğan'dan geldi. Sinan Oğan, Yozgat'ta kendisine yönelik gerçekleştirilen saldırının 'silahlı' olduğunu yazdı. Twitter üzerinden açıklama yapan Oğan, saldırıdan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Vali ve Emniyet Müdürü'nü sorumlu tutup, birlikte planladıklarını öne sürdü.

KÜRSÜDE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Sinan Oğan iki hafta önce de Bahçeşehir üniversitesinde kürsüde konuşurken saldırıya uğramıştı. Oğan’ın arabasının lastiklerine de bıçaklı saldırı düzenlenmişti.

beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV