banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Tuğrul Türkeş'ten Erdoğan'a: Senin o bacağını kırarlar

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Erdoğan'ın "Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık" sözleri için "Senin o bacağını kırarlar" dedi.

03 Nisan 2013 Çarşamba 07:50
Tuğrul Türkeş'ten Erdoğan'a: Senin o bacağını kırarlar
banner265
Tuğrul Türkeş'ten Erdoğan'a: Senin o bacağını kırarlar
MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Erdoğan'ın "Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık" sözleri için "Senin o bacağını kırarlar" dedi.

Başbakan'ın sıkıştığında rahmetli Türkeş’in sözüne sığındığını ileri süren MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, “Günü geldiğinde de ‘Milliyetçiliği ayağımın altına alırım’ diyor. Senin o bacağını kırarlar, kırarlar.” diyerek tepki gösterdi.

Türkeş, 'Türk milliyetçiliği kavmiyetçilik değildir. Başka bir milleti üstün gören veya kendisini başka milletlerden üstün gören bir fikir yapısı da değildir' dedi.

Türkeş, partisinin il başkanlığınca merhum babası Alparslan Türkeş için düzenlenen mevlit programına katıldı.

Türkeş, Kur'an-ı Kerim ve dualar okunmasının ardından yaptığı konuşmada, çözüm sürecini eleştirdi.

Açılım ve barış adı altında toplumun arasına nifak sokulduğunu savunan Türkeş, şunları söyledi:

''Gelinen son süreçte terörist başıyla müzakereler yapılıyor. Türkiye Cumhuriyeti devletinin kanunları çiğneniyor. Ağır cezaya çarptırılmış, suçu sabit görülmüş ve hükümlü bir insan, bankadaki parasına hükmedemez. Kendi parasını Türk Ceza Kanunları'na göre yönetmeye ehil olmayan bir teröristbaşı ile Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı, Türkiye'nin yarınını, anayasasını, vatandaşlarının hakkını hukukunu görüşüyor. Böyle bir hukuksuzluk, böyle bir saçmalık demokratik bir ülkede görülmüş şey değil.''

Toplumun açılımdan rahatsız olduğunu savunan Türkeş, parti olarak vatandaşların tepkisini dile getirmek için Türkiye genelinde mitingler düzenlediklerini söyledi.

Partisinin mitinglerde atılan sloganlarda seçici olduğunu belirten Türkeş, şunları kaydetti:

''Meydana davet ettiğimiz vatandaşlar, bu açılıma, bu akılsız uygulamalara tepki göstererek 'vur de vuralım öl de ölelim' diye bağırıyorlar. Genel başkanımız da orada 'bunun şimdi zamanı değildir' manasında 'onun da zamanı gelir sabredin' diyor. Türk milliyetçiliği kavmiyetçilik değildir. Başka bir milleti üstün gören veya kendisini başka milletlerden üstün gören bir fikir yapısı da değildir. Biz 'yaradılanı severiz yaratandan ötürü' fikrine tarih boyu sahip çıkmış ve saygı duymuş, kendi milletinin birliğini, bütünülüğünü düşünürken de bu esasa göre bunun siyasetini gütmüşüzdür. Milliyetçi Hareket Partisi'nin dünden bugüne çizgi hep aynıdır.''

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV