banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ümit Özdağ Babaladı

Babala TV'de Ümit Özdağ Rüzgarı Esti! Ümit Özdağ Özel İstekte Bulundu! Süleyman Soylu'yu Çağırdı! 'Barikat Koyarsınız...

07 Ağustos 2022 Pazar 18:55
Ümit Özdağ Babaladı
banner229
Ümit Özdağ Babaladı

Babala TV'de Ümit Özdağ Rüzgarı Esti! Ümit Özdağ Özel İstekte Bulundu! Süleyman Soylu'yu Çağırdı! 'Barikat Koyarsınız...

NEON


Oğuzhan Uğur'un YouTube kanalında başlatmış olduğu Babala TV'ye konuk olan Ümit Özdağ çok konuşulacak yanıtlar verdi. Programda zaman zaman güldüren Ümit Özdağ zaman zaman soru soran izleyicilerle gergin anlar yaşadı. Ümit Özdağ'ın Oğuzhan Uğur'dan özel isteği çok konuşuldu.

Ümit Özdağ kendine sorulan sorulara kendi bildiği yöntem ile cevap verince soruları içinde tuzak kuranlar tarumar oldu Ümit Özdağ verdiği cevaplar ile gündemde olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Sosyal medya platformlarında gösterdiği başarı ile milyonlarca kişi tarafından izlenen Oğuzhan Uğur YouTube kanalı Babala TV'Den başlattığı program ile çok konuşuldu. Babala TV kanalından başlattığı program Mevzular Açık Mikrofon 1. Bölüm I Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ başlıklı video binlerce kişi tarafından izlenirken Oğuzhan Uğur'un programında yer alacak bir sonraki siyasi isim merak konusu oldu.

Gazetecilerin ve izleyicilerin sorularını cevaplaması için siyasi isimleri programına davet eden isim Oğuzhan Uğur'un Babala TV'de yayınlanan evzular Açık Mikrofon isimli YouTube videosu çok beğenildi. Anında binlerce izlenmeye ulaşan video Twitter gündeminde yer aldı. Twitter kullanıcıları program hakkındaki düşüncelerini paylaşırken Ümit Özdağ'ın verdiği o yanıt gündem oldu.

Ümit Özdağ'dan Süleyman Soylu Esprisi

Oğuzhan Uğur'un YouTube programına konuk olan ve izleyicilerden gelen soruları kısa bir şekilde yanıtlamaya çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yaptığı Süleyman Soylu espirisi çok konuşuldu. Ümit Özdağ'ın Oğuzhan Uğur'dan istdiği o şey tüm izleyicilerin gülmesine neden oldu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Mevzular Açık Mikrofon 1. Bölümün konuğu oldu. Programa konuk olma cesareti nedeniyle tebrik edilen Ümit Özdağ'ın özellikle de program başlamadan yaptığı o espri sosyal medya gündeminde çok konuşuldu. Daha önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'Soros çocuğu' şeklinde Ümit Özdağ'a yönelik söylediği bu sözler olay olmuştu. Süleyman Soylu'nun bu çıkışına karşılık olarak İçişleri Bakanlığı'nın önüne geleceğini söyleyen Ümit Özdağ gittiğinde büyük bir kalabalıkla karşılaşmıştı.

Ümit Özdağ Süleyman Soylu'yu İstedi!

Ümit Özdağ'ın programa başlamadan hemen önce programın sunucusu Oğuzhan Uğur'a dönerek 'senden bir ricam var. Süleyman Soylu'yu da çağırır mısın buraya?'' demesi üzerine Oğuzhan Uğur ' biz o topa hiç girmeyelim' demişti. Oğuzhan Uğur'un bu cümlesi üzerine Ümit Özdağ 'Araya barikat koyarız' diyerek tüm salonu güldürdü.  









web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV