banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Akıllara durgunluk veren rakam

Sarı kırmızılılarda Kerem Demirbay performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Sezon başında Bayer Leverkusen'den transfer edilen Türk asıllı oyuncu, ödenen bonservis bedelinin karşılığını veremedi. İşte Kerem Demirbay haberinin detayları...

06 Aralık 2023 Çarşamba 09:21
Akıllara durgunluk veren rakam
banner229
Kerem Demirbay'dan Galatasaray'a ağır darbe! Akıllara durgunluk veren rakam...

Sarı kırmızılılarda Kerem Demirbay performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Sezon başında Bayer Leverkusen'den transfer edilen Türk asıllı oyuncu, ödenen bonservis bedelinin karşılığını veremedi. İşte Kerem Demirbay haberinin detayları...
Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Bayer Leverkusen'den kadrosuna dahil ettiği Kerem Demirbay, oynadığı futbolla eleştirilerin odağı olmuş durumda. 3.7 milyon euro bonservis bedeli ödenen Türk asıllı futbolcu, beklentilerin uzağında bir performans gösteriyor.

KEREM DEMİRBAY PERFORMANSIYLA SINIFTA KALDI

Orta sahada Lucas Torreira'nın partneri olarak düşünülen Kerem Demirbay, süre bulduğu karşılaşmalarda yeterli katkıyı sağlayamadı. Süper Lig'dekİ yerli statüsü gereği sık sık forma şansı bulan tecrübeli orta saha, buna rağmen teknik direktör Okan Buruk'un gözüne giremedi. Son maçlarda formasından uzak kalan Kerem Demirbay, 10. haftada oynana Çaykur Rizespor mücadelesinden beri ilk 11'de maça başlayamadı.

FORMAYI KAAN AYHAN'A KAPTIRDI

Orta sahada Sergio Oliviera ve Tanguy Ndombele'nin formsuzluğuyla arayış içine giren Okan Buruk, Kerem Demirbay'ın etkisiz oyunu sonrası merkeze Kaan Ayhan'ı yerleştirdi. Stoper alternatifi olarak alınan milli futbolcu, Torrerira ile yakaladığı uyumla teknik heyetin takdirini kazandı ve ilk 11'deki yerini aldı.
MALİYETİ OLDUKÇA YÜKSEK

Galatasaray, Kerem Demirbay'ın transferi için Bayer Leverkusen'e 3,7 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. 3 yıllık da sözleşme imzalanan Türk asıllı oyuncunun yıllık maaşı ise 1 milyon euro olarak açıklanmıştı. 30 yaşındaki orta sahanın sarı kırmızılı ekibe 6.7 milyon euro (208.880.785 TL) gibi yüksek bir toplam maliyeti bulunuyor.

GALATASARAY PERFORMANSI

Sarı kırmızılı formayla 15 karşılaşmada 630 dakika sahada kalan Kerem Demirbay, skora 1 asist ile katkıda bulundu.





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV