banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Alex getirdi, Emre bitirdi!

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Fenerbahçe ile Sivasspor karşılaştı.

19 Şubat 2012 Pazar 00:13
Alex getirdi, Emre bitirdi!
banner267
Alex getirdi, Emre bitirdi!
Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Fenerbahçe ile Sivasspor karşılaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Fenerbahçe ile Sivasspor, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaştı. Sarı-lacivertlilerin cezası nedeniyle tribünlerde sadece kadın ve çocuk taraftarların bulunduğu karşılaşmayı Fenerbahçe, Emre ve Alex'in golleriyle 2-1 geriden gelip 4-2 kazandı.

* FENERBAHÇE - SİVASSPOR MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

* SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

* MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN (GALERİ)

* CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

* MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Sivasspor arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan maçı, sarı-lacivertli ekibin cezası nedeniyle sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocuklar izledi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu sezon başlattığı, seyircisiz oynama cezası verilen maçlarda stat kapılarının kadınlar ve çocuklara açıldığı uygulamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kapıları ikinci kez sadece kadınlar ve çocuklara açıldı. Fenerbahçe, sezonun 3. haftasında da cezası nedeniyle Manisaspor'a karşı kadınlar ve çocukların doldurduğu tribünler önünde oynamış ve rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.

Karşılaşmanın başlamasına 2,5 saat kala tribünlere alınmaya başlanan kadın ve çocuk taraftarlar, coşkulu bir atmosfer yarattılar. Stat hoparlörlerinden çalınan şarkılara ve sarı-lacivertli kulübün marşlarına eşlik eden taraftarlar, karşılaşmanın başlama saatini beklediler. Kadın ve çocuk taraftarlar, maç öncesi stat hoparlörlerinden çalınan 10. Yıl Marşı'na hep birlikte eşlik ettiler. Sivasspor'u da rakip takım seyirci tribününde az sayıda kadın ve çocuk taraftar destekledi.

48 BİN BİLET

Fenerbahçe Kulübü, Sivasspor maçı için toplam 48 bin bilet dağıtırken, tribünlerin büyük bölümü doldu. Özellikle kale arkası tribünlerin üst bölümleri olmak üzere bazı tribünlerde küçük boşluklar görüldü. Fenerbahçe'nin, ligin 3. haftasında Manisaspor ile yaptığı maçı toplam 46 bin kadın ve çocuk taraftarın izlediği açıklanmıştı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Merçil, maç öncesi yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, bugünlerin kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, "Bu bütünlüğün birer parçasıyız. Herkese teşekkür ediyorum. Sayın Başkanım (Aziz Yıldırım) da sevgi ve saygılarını yolladı herkese. Çok mutluyuz, gerçekten gözleri yaşartan bir manzara" şeklinde ifadeler kullandı. Bu arada, kadın taraftarlar maraton alt tribünde "Ceza değil taraftar" yazılı pankart açtı.

GÖKHAN GÖNÜL VE EMRE BELÖZOĞLU DÖNDÜ

Fenerbahçe'de sakatlıkları geçen Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile yapılan maçta takıma döndü. Ligin 25. haftasındaki Beşiktaş derbisinde sakatlıkları tekrarlayan ve 26. haftada deplasmandaki Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyen iki futbolcu, tedavilerinin tamamlanmasının ardından Sivasspor karşısında ilk 11'deki yerlerini aldı.

SERDAR'IN YERİNE BEKİR, STOCH'UN YERİNE DIA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor mücadelesinde ilk 11 kişilik kadro kurgusunda biri zorunlu olmak üzere iki değişiklik yaptı. Savunmada Serdar Kesimal'i yedek kulübesine çeken Kocaman, bu futbolcunun yerine Bekir İrtegün'ü sahaya sürdü. Sol dizindeki sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmayan Stoch'un yerine, sarı-lacivertli ekipte orta alanın solunda Dia forma giydi. Bu arada, sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyen Stoch, teknik direktör Kocaman'dan aldığı izinle bugün yurt dışına çıktı.

Fenerbahçeli futbolculardan Dia ligde 23, Bekir İrtegün ise 13 maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Dia bundan önce Fenerbahçe'nin 3. haftada yine cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların tribünde bulunduğu Manisaspor mücadelesinde, Bekir İrtegün ise 13. haftadaki Ankaragücü maçında 11 kişilik kadroya girmişti. 1-1 tamamlanan Manisaspor mücadelesinde Fenerbahçe'nin tek golü Dia'dan gelmişti.

"DİRENECEĞİZ" KOREOGRAFİSİ

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın maraton alt tribününde renkli kartonlarla "Direneceğiz" yazısı yer aldı. Futbolda şike davası sürecindeki gelişmelere yönelik verilen mesajda, bu tribünde oturan taraftarlar maç başlarken kartonları havaya kaldırarak "Direneceğiz" yazısını ortaya çıkardılar. Maraton üst tribüne asılan pankartta ise tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a verilen mesajda, "Yıllarca bizim sevdamız için mücadele ettin, şimdi senin için biz mücadele edeceğiz. Çağlayan'da görüşmek üzere büyük başkan" yazıldı.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK" PANKARTI

Maç öncesi seremoni yapılırken, tribünlerde dev boyutlarda bayraklar açıldı. Türk Telekom kale arkası üst tribünde dev boyutta Türk Bayrağı, Migros üst tribünde sarı-lacivert bayrak açıldı. Maraton üst tribündeki Fenerbahçe bayrağında "Herkes haddini bilecek" yazısı yer aldı.

DEMBA BA SARACOĞLU'NDA

Bu arada, Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcuları Dia ve Sow'un milli takımdan arkadaşı olan ve İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen Demba Ba da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

İLK YARI

3. dakikada sağ kanatta iki rakibinden kurtulup ceza sahasına giren Uğur'un üçüncü rakibinden de kurtulup yaptığı vuruş savunmadan döndü. 4. dakikada Cristian'ın pasıyla penaltı noktası gerisinde buluşan Emre'nin vuruşunda sol direğin içine çarpan top ağlara gitti: 1-0

10. dakikada sol köşeden ceza sahasına ortalanan kornerde Eneramo'nun kafa vuruşu yandan auta çıktı. 16. dakikada sol kanattan Pedirel'in ortasında ceza sahası içerisinde topu göğsüyle kontrol eden Kıvanç'ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1

19. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Mehmet Topuz'un vuruşu farklı auta çıktı. 24. dakikada ceza sahası yanı önünden Alex'in kullandığı frikik vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı. 28. dakikada sol çaprazda rakibinden kurtulan Grosicki'nin vuruşu üstten auta çıktı.

29. dakikada sağ köşeden ceza sahasına giren Sow'un vuruşu yandan auta gitti. 43. dakikada sol kanattan Erman Kılıç'ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içine Kadir'in kafa vuruşu direkten döndü. Dönen topu Rajnoch filelere gönderdi: 1-2

45+1. dakikada Erman'ın savunma arkasına gönderdiği pasta Pedriel'e çarpan top kaleci Volkan'ı yanıltarak az farkla dışarı gitti.

İKİNCİ YARI

48. dakikada Sow'un ceza sahası sağ çaprazından ortasında müsait pozisyonda bulunan Alex'in etkisiz vuruşu yandan auta çıktı. 56. dakikada sol çaprazdan Grosicki'nin yaptığı sert vuruş üstten auta çıktı. 58. dakikada sol köşeden Alex'in kullandığı kornerde ceza sahası içerisinde Gökhan'ın kafa vuruşu yandan auta çıktı.

65. dakikada Grisicki'nin ceza sahası sol çaprazından içeri çevirdiği topu altıpas önünde Pedriel yandan auta gönderdi. 65. dakikada Cristian'ın ceza yayı sol yanına çıkardığı pasta Alex'in vuruşu sağ köşeden ağlarla buluştu: 2-2

67. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Sow, uygun durumdaki Alex'a pasını çıkardı. Brezilyalı oyuncu boş kaleye topu yolladı: 3-2

70. dakikada Cristian'ın ceza sağası sol çaprazından kullandığı frikik vuruşunda kaleci Nihat topu güçlükle kurtardı. 73. dakikada ceza sahası sol çaprazında Özgür'ün indirdiği topla buluşan Emre'nin vuruşu kalecinin müdahalesine rağmen ağlara gitti: 4-2

75. dakikada ceza sahası hafif sağ çaprazında topu önünde bulan Eneramo'nun vuruşu kaleci Volkan'da kaldı. 89. dakikada Uğur'un sağ kanattan ortasında ceza sahası içerisinde Eneramo'nun kafa vuruşu yandan auta çıktı.

FENERBAHÇE: 4 - SİVASSPOR: 2

Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan, Mustafa İlker Coşkun

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Dk. 86 Orhan Şam), Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu (Dk. 77 Selçuk Şahin), Issiar Dia (Dk. 69 Özgür Çek), Alex De Souza, Moussa Sow
Yedekler: Mert Günok, Serdar Kesimal, Semih Şentürk, Henri Bienvenu
Teknik Direktör: Aykut Kocaman

Sivasspor: Nihat Şahin, Ziya Erdal, Jakub Navratil, Jan Rajnoch, Uğur Kavuk, Kadir Bekmezci, Kıvanç Karakaş (Dk. 70 Mehmet Nas), Erman Kılıç, Kamil Grosicki (Dk. 79 Jacques Faty), Ricardo Pedriel (Dk. 70 Cihan Özkara), Michael Eneramo
Yedekler: Atilla Koca, Kağan Konuk, Murat Akça, Milan Cerny
Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Goller: Dk. 4 ve 73 Emre Belözoğlu, Dk. 65 ve 67 Alex De Souza (Fenerbahçe); Dk. 16 Kıvanç Karakaş, Dk. 43 Jan Rajnoch (Sivasspor)
Sarı Kartlar: Bekir İrtegün (Fenerbahçe); Kıvanç Karakaş, Erman Kılıç, Michael Eneramo, Uğur Kavuk (Sivasspor)


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV