banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Alex'in evi mahşer yeri!

Fenerbahçeli taraftarlar Alex de Souza'nın evinin önüne ilginç bir pankart astı.

02 Ekim 2012 Salı 01:09
Alex'in evi mahşer yeri!
banner311
Alex'in evi mahşer yeri!

Fenerbahçeli taraftarlar Alex de Souza'nın evinin önüne ilginç bir pankart astı.

Fenerbahçe'de Alex de Souza'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesinin ardından sarı-lacivertli taraftarlar Brezilyalı futbolcunun evinin önüne akın etti.

Fenerbahçe'de önce kadro dışı bırakılan ve ardından Başkan Aziz Yıldırım ile görüştükten sonra sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Brezilyalı yıldız Alex de Souza için taraftarlar organize olarak futbolcunun Kavacık Acarkent'teki evinin önünde toplandılar.

Fenerbahçeli taraftarlar, Alex'in evinin önünde bir araya gelip meşaleler yaktılar ve Alex lehine tezahüratlarda bulundular. Alex de Souza ise bu durum karşısında evinden çıkıp taraftarları selamladı ve tezahüratlar ile sevgi gösterileri karşısında göz yaşlarını tutamadı.

GÖZLERİ DOLDU

Gösterilen ilgiye karşılık veren Alex, önce evinin kapısına çıktı. Bazı taraftarlar Brezilyalı yıldızın elini öperek sevgi gösterisinde bulundu. Tecrübeli futbolcunun gözleri doldu ve evine geri döndü.

G.Saray ve Beşiktaşlılar da Alex'e gitti

Fenerbahçeli taraftarlar Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlar yaparken "I love you Alex" diye bağırdılar.
-Galatasaray ve Beşiktaş formalı birçok taraftar da Fenerbahçelilerle birlikte Alex de Souza'nın evinin önüne giderek Brezilyalı oyuncuya destek verdi.
-Alex de Souza taraftarların evine gelmesinin ardından twitter'dan "Bu taraftarı hiç unutmayacağım. Her şey için teşekkürler" yazdı.
-Brezilyalı futbolcu kendisine "F.Bahçe'ye teknik direktör ol" diye seslenen bir taraftara el işaretiyle "Daha sonra" dedi.
-Yıldız oyuncunun eşi evin camından taraftarları selamlarken gözyaşlarını tutamadı.
İLGİNÇ PANKART

Fenerbahçeli taraftarlar, Alex'in evinin karşısına "Çubuklunun hakkını verenler asla yalnız kalmaz" yazılı bir pankart astı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV