banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ankara'da unutulmaz maç

Spor Toto Süper Lig'de sekizinci haftanın açılış maçında formda Gençlerbirliği, son iki maçını kazanamayan Galatasaray'ı konuk etti.

19 Ekim 2012 Cuma 21:59
Ankara'da unutulmaz maç
banner266
Ankara'da unutulmaz maç

Spor Toto Süper Lig'de sekizinci haftanın açılış maçında formda Gençlerbirliği, son iki maçını kazanamayan Galatasaray'ı konuk etti. Gol yağmuru şeklinde geçen mücadele 3-3 sona erdi.


Ve unutulmaz maç sona erdi! Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray...

92' Amrabat sarı kartı gören oyuncu...

Mücadelede 4 dakika uzatma oynanacak...

89' Gençlerbirliği bir kez daha Hurşut'la gole yaklaştı. Yıldız oyuncunun şutu az farkla auta gitti.

86' GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL! 3-3! Hakan Balta! Serbest vuruşta Riera sert kesti içeriye ve seken top Hakan'ın önünde kaldı ve o da boş kaleye topu gönderdi. Durum şimdi 3-3.

82' Amrabat'ın sol kanattan ortası sonrasında Aydın arka direkte topa hareketlendi fakat ofsayta yakalandı.

79' Elmander sarı kartı gören oyuncu...

77' Gençlerbirliği ibreyi birden kendisine döndürdü. Rakibi karşısında müthiş baskı kuran Başkent ekibi, Hurşut'la etkili olmaya devam ediyor...

72' Başkentte sezonun en güzel ve çekişmeli maçı oynanıyor, goller yağmur gibi gelirken, oynanan atak futbol taraftarı mest ediyor...

68' GOOOOOOOOOOOOOOOLLLL! Gençlerbirliği tekrar öne geçiyor, Jimmy! Ceza sahası sol çaprazında Zec topla buluştu ve vuruşunda Muslera'dan döndü top fakat topu önünde bulan Jimmy boş köşeye doğru topu gönderdi ve takımını 3-2 öne geçirdi.

66' GOOOOOOOOOOOOOOOLLLL! Gençlerbirliği beraberliği yakaladı! Serbest vuruşu hızlı kullandı Gençlerbirliği ve Hurşut sol kanatta topla buluştu ceza sahasına ortasını yaptı ve gelen topa arka direkte vuran Aykut golü attı.

64' Sarı kartı gören oyuncu G.Birliği'nden Azofeifa...

62' Galatasaray ikinci devrede müthiş bir baskı ve atak futbol ortaya koyuyor. özellikle Umut'un girişi maçın gidişatını değiştirdi...

58' GOOOOOOOOOOOOOOOLLLL! Elmander ve 2-1! Ceza sahasında Umut'un bıraktığı topa Elmander müthiş sert vurdu ve top ağlara gitti. Galatasaray şimdi 2-1 önde.

54' GOOOOOOOOOOOOOOOLLLL! Umut Bulut ve 1-1! Sol kanattan Amrabat içeriye ortaladı ve Elmander o topu kafayla arkaya aşırdı. Boş şekilde topla buluşan Umut, tek vuruşta topu ağlara gönderdi.

52' Galatasaray ilk yarıya oranla çok daha etkili bir futbol ortaya koyuyor. Özellikle Hamit Altıntop atakları sürükleyen isim olarak göze çarpıyor...

49' Hakan Balta sol kanatta topla buluştu ve topu ceza sahasına yerden göndermek istedi fakat Gençlerbirliği defansı topu kesti.

46' Mücadelede ikinci devre başladı.

İlk yarının son düdüğü geldi. Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray...

45' Sağ kanattan gelen topta Zec ceza sahasında topla buluştu ve boşta olan Cem Can'a verdi pasını fakat o boş boş pozisyonda topu dışarıya gönderdi.

43' Serkan kendi ceza sahasında topu uzaklaştırmak isterken Amrabat'ın ayağı tehlikeli şekilde kalktı ve faul oldu.

40' Amrabat ceza sahası dışında, sol çaprazdan sert ve etkili bir vuruş yaptı fakat top kaleci Ramazan'da kaldı.

37' Deplasman ekibi Galatasaray, rakibi karşısında etkili olmakta çok zorlanıyor... Net pozisyonlar yakalayamayan sarı kırmızılılar, topa ise hakim olan taraf...

33' Galatasaray orta alandan hızlı çıktı ve Emre'nin pasıyla Amrabat sol kanatta topla buluştu fakat ortası direk dışarıya çıktı.

30' Gençlerbirliği golden sonra daha özgüvenli bir futbol ortaya koymaya başladı. Özellikle Hurşut'la etkili olan ev sahibi ikinci gol için ataklarını sıklaştırdı.

26' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL! Gençlerbirliği 1-0 öne geçiyor... Tosic sol kanattan geldi ve Eboue'yi geçtikten sonra çizgiye kadar inip ceza sahasına ortasını yaptı. Gelen topa Azofeifa sol ayağıyla düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi.

21' Kulusic defanstan topla çıktı ve çalımlarla orta yuvarlağı geçti ardından bir ara pası gönderdi fakat top çok hızlı gitti ve top auta çıktı.

19' Galatasaray gole çok yaklaştı. Sol çaprazdan Elmander'in attığı şutu kaleci Ramazan güçlükle kornere çeldi.

16' Kulusic defanstan topla çıktı ve çalımlarla orta yuvarlağı geçti ardından bir ara pası gönderdi fakat top çok hızlı gitti ve top auta çıktı.

12' Galatasaray'da sarı kartı gören oyuncu Felipe Melo.

10' Galatasaray bu dakikaya dek herhangi tehlikeli bir pozisyona giremezken, en hareketli futbolcular Amrabat ve Melo olarak gözüküyor...

6' Gençlerbirliği kaleyi ikinci kez yokladı. Cem Can'ın uzun mesafeli şutu Muslera'da kaldı.

2' Ankara ekibi maça hızlı başladı. Azofeifa'nın müsait durumdaki kafa vuruşu yandan auta gitti.

1' Maçta heyecan başladı. İki takıma da başarılar dileriz...



Gençlerbirliği ile Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasının açılış maçında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Galatasaray'da A Milli Takım'ın 2014 Dünya Kupası elemelerinde oynadığı ve 3-1 yenildiği Macaristan karşılaşmasında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Selçuk İnan, Ankara'ya gelmesine karşın bu maçta kadroya alınmadı. Burak Yılmaz ise Gençlerbirliği'ne karşı ilk 11'de sahaya çıktı. Sarı-kırmızılıların genç oyuncusu Sercan Yıldırım da Selçuk İnan gibi başkente getirilmesine karşın maçı tribünden izledi.

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Eskişehirspor maçından farklı olarak Cris ve Umut'u yedek soyundururken Elmander, Ambrabat ve Semih ilk 11 de şans buldu.

Gençlerbirliği cephesi
Gençlerbirliği'nde sarı kart cezalısı Petrovic ve sakatlığı bulunan Artun, bu karşılaşmanın kadrosuna alınmazken, 3. hafta oynanan Orduspor maçında sakatlanan Oktay ise 5 hafta sonra teknik direktör Fuat Çapa tarafından 18 kişilik maç kadrosuna dahil edildi.

Fuat Çapa, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 2-0 galip gelen kadrodan farklı olarak Özgür İleri ve Jimmy'yi ilk 11'de sahaya sürdü.

Başkent ekibine sezon öncesi transfer olan Serkan Kurtuluş, kırmızı-siyahlı formayla ilk kez eski takımı Galatasaray'a karşı mücadele etti. Genç futbolcu Gaziantepspor'da forma giyen ağabeyi Serdar Kurtuluş gibi memleketi Bursa'nın plakası olan ''16'' numaralı formayla Gençlerbirliği kadrosunda yer alıyor.

Bu arada, Başkent temsilcisinin başkanı İlhan Cavcav, karşılaşmayı eşi ve torunlarıyla locadan izledi.

Ligin golcüleri karşı karşıya
Öte yandan, Spor Toto Süper Lig'in en çok gol atan iki takımı bu maçta karşı karşıya geliyor.

İlk 7 haftada lider Galatasaray 16 golle ligin en fazla gol atan ekibi olarak dikkati çekerken, puan cetvelinde 3. sırada bulunan Gençlerbirliği de attığı 13 golle ligin en fazla gol atan 2. takımı unvanını elinde bulunduruyor.

Sarı-kırmızılılar, attığı 16 gole karşın kalesinde 9 gol görürken, başkent temsilcisi ise 7 haftada sadece 7 defa meşin yuvarlağı kalesinden çıkarmak durumunda kaldı.

Karşılaşma öncesi şov
19 Mayıs Stadı'nda maç öncesi çeşitli gösteriler yapıldı.

Statta müziği Kırmızı-Kara Sound System yaparken, başkent kulübünün ''Kırmızı-Kara Burası Ankara'' marşının sözlerini yazan ve bestesini yapan Ais Ezhel canlı performans sergiledi.

Gençlerbirliği tribünlerinde boşluklar
Bilet fiyatlarının tartışıldığı karşılaşmada Galatasaray taraftarları kendilerine ayrılan kapalı ve kale arkası bölümlerini doldururken, Gençlerbirliği taraftarları için ayrılan kale arkası bölüm boş kaldı.

Kırmızı-siyahlılar daha çok maraton tribünününden maçı izledi.

Karşılaşmada 800 resmi ve 270'i özel olmak üzere 1070 güvenlik görevlisi önlem aldı.

GENÇLERBİRLİĞİ
Ramazan
Serkan Kurtuluş
Aykut Demir
Kulusic
Tosic
Hurşut
Cem Can
Özgür
Azofeifa
Jimmy
Zec

GALATASARAY
Muslera
Eboue
Semih Kaya
Dany
Hakan Balta
Hamit
Emre Çolak
Felipe Melo
Amrabat
Elmander
Burak
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV