banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Aptal insanlar değiliz

Söylemek istediğimiz çok şey var. 3 Temmuz’dan beri her gün karşımıza bir kara çıkıyor. Ne olursa olsun bu grup kendi içinde neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.

16 Temmuz 2013 Salı 18:17
Aptal insanlar değiliz
banner322
Aptal insanlar değiliz
Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve Dirk Kuyt basın toplantısı düzenliyor.
UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıllık Avrupa'dan men cezasını ve Tahkim Kurulu'nun kararlarını değerlendiren futbolcular çarpıcı açıklamalar yaptı.

'ŞAMPİYON BİZİZ'

2010 -2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'nin olduğunun altını çizen Emre Belözoğlu, "2010-2011'de saha içinde neler olduğunu, nasıl hakettiğimizi biz futbolcular biliyoruz. O sene şampiyon F.Bahçe'dir. UEFA ve medyaya tüm futbolcular olarak ortak bir mektup yazacağız ve bunu sizinle paylaşacağız. Masum olduğumuzu biliyoruz. Kuyt bugün toplantıda gündeme getirdi. UEFA'ya takımın büyükleri olarak bir mektup yazmayı düşünüyoruz. İnşallah CAS'tan olumlu sonuç çıkacaktır ancak ben şahsen çok ümitli değilim."dedi.

Benzer bir ceza durumunda Avrupa'daki sistemin farklı işletiğini belirten Emre, "Avrupa'da böyle bir kıskançlık, böyle bir fitne yok. Liverpool böyle bir ceza alsaydı, Everton onun cezası gelsin diye bu kadar uğraşır mıydı? Burası Türkiye..." sözlerini kullandı.

'APTAL İNSANLAR DEĞİLİZ'

“Söylemek istediğimiz çok şey var. 3 Temmuz’dan beri her gün karşımıza bir kara çıkıyor. Ne olursa olsun bu grup kendi içinde neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Biz bunun bilincindeyiz, aptal insanlar değiliz. Bizim nasıl bir şampiyonluk kazandığımızı Türkiye biliyor. Bizler şampiyonluğumuza inanıyoruz ve şampiyonluğumuzun arkasındayız. Bizler buradayız. Bir karar verildi ama bize gelen cevap yok. Biz de tapeleri okuyoruz, tapelerde bizim anladığımız dillerde bir şey yok. Türk futbolu için bize destek vereceklerine UEFA’ya mail atanlar var!Eskişehir maçında Ümit Karan vuruyor, direğe çarpıyor, sonra g… çarpıyor, afedersiniz canlı yayın. Madem biz şike yaptık, neden sezon kafa kafaya bitti? Güle oynaya şampiyon olmamız gerekirdi.” dedi

'ANLAM VEREMİYOYUZ'

"Biz futbolcular olarak bu kararı anlayamıyoruz. Kulübümüz suçlu dendi bu kesinlikle futbolcular ile ilgili bir durum değil. Hepimizin kariyeri istekleri zarar görecek. Böyle futbolcuların olduğu bir takıma, yarı final görmüş bir takımın oyuncuları olarak sindiremiyoruz. Zaten bir sene ceza almıştık şimdi UEFA 2 sene daha ceza verdi bize. Siz görüyorsunuz ki bizim kafamızda çok soru işareti var. UEFA'ya olan soru işaretlerimiz var. Dava CAS'a intikal etti. CAS'ın bizim hislerimizi ve 25 milyon taraftarı anlayacağını düşünüyorum. Ben takımım ve arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Takım olarak çok iyi işler yapıyoruz. Futbolcular olarak amacımıza yönelmek için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Umuyorum ki bu konuyu sizinle son kez konuşuyor oluruz.

Önce ceza aldık sonra da oynayabildik. bunlardan sonra ise UEFA daha yüksel bir oranda ceza verdi bize. 5 yaşından beri futbolu takip ediyorum. Eğer yanılmıyorsam ilk kez bir takıma böyle bir ceza verildi

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV