banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Avrupa Şampiyonu olduk

U18 Avrupa Basketbol Şampiyonası final maçında Hırvatistan'ı 81-74 yenen milli takımımız, Avrupa Şampiyonu oldu

29 Temmuz 2013 Pazartesi 02:34
Avrupa Şampiyonu olduk
banner266
Avrupa Şampiyonu olduk

U18 Avrupa Basketbol Şampiyonası final maçında Hırvatistan'ı 81-74 yenen milli takımımız, Avrupa Şampiyonu oldu

Letonya’da düzenlenen Genç Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda milli takımımız, güçlü rakibi Hırvatistan’ı 81-74 yenerek Avrupa şampiyonu oldu.



Maça iyi başlayan taraf Hırvatistan’dı. Marinelli ve Arapovic’in skorer oyunuyla Hırvatlar ilk çeyreği 22-16 önde geçti. Milliler ikinci çeyrekte toparlandı. Okben ve Kartal’ın sayılarıyla rakibini yakalayan ay-yıldızlılar devreyi de 38-37 önde kapatmayı başardı.

Üçüncü çeyrekte oyunun hakimi yine Türkiye’ydi. Kenan Sipahi’nin önderliğinde hücumda etkili olan milliler, farkı 6 sayıya kadar çıkardı ve son bölüme 61-55 önde girdi.

4. periyodun başında iki takım da sayı üretmekte zorlandı. İlk 5 dakika karşılıklı birer basket vardı. Hırvatlar, farkı kapatmaya çalışsa da, milliler Kerem Kanter, Okben Ulubay ve Berk Uğurlu’nun kritik sayılarıyla rakibine yakalanmadı. Maçın son bölümünü iyi oyanayan ay-yıldızlılar, karşılaşmadan 81-74 galip ayrılarak Avrupa şampiyonu oldu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV