banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Aziz Yıldırım Divan Kurulu'nda bombaladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Divan Kurulu toplantısında konuştu.

25 Ocak 2014 Cumartesi 14:08
Aziz Yıldırım Divan Kurulu'nda bombaladı
banner322
Aziz Yıldırım Divan Kurulu'nda bombaladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Divan Kurulu toplantısında konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararının onanmasının ardından yapılan divan kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
VEDA ETMİYORUM, BURADAYIM
Değerli Fenerbahçeliler, değerli arkadaşlar. Ben veda etmiyorum ben buradayım. Bugün konuşmayacaktım ama hepimiz göreceğiz, yaşayacağız.

ŞİKE YAPMADIK
Biz şike yapmadık. Siyasi bir olayın içerisindeyiz. Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım’ın tek farkı hep cumhuriyetin yanında oldu. Bu kulübe hiçbir zaman siyaset sokmadık. Hepimizin bir düşüncesi vara ama bunu hiçbir zaman kulüp bünyesine sokmadık. Kulübe siyaset sokmadım.

FENERBAHÇE SON KALEDİR VE YIKILMAZ
Fenerbahçe Atatürk’ün kulübüdür. Fenerbahçe Türkiye’nin son kalesidir ve bu kale hiçbir zaman yıkılmaz.Bugün gelinen noktada Fenerbahçelilerin ve kamu vicdanının bunun bir şike olayı olmadığını görüyordur.

BAŞBAKAN DA 'BUNLAR HAKSIZ' DİYE SÖYLÜYOR
3 senedir çektiklerimizle gelinen noktada kumpas kurulması, iftiralarla dolu fezlekeler hazırlanması, bizler için savunma olayını ortadan kaldırmıştır. Bizim haklıyız ya da haksızız söylemlerine gerek yok. Zaten sayın Başbakan söylüyor bunlar haksız diye.

FENERBAHÇELİ DOĞDUM FENERBAHÇELİ ÖLECEĞİM
Ben Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçeli doğdum, Fenerbahçeli öleceğim. Bir sevda bu.

BİR ESERE BİLE İSMİMİ VERMEDİM
O kadar eser yaptım, bir esere bile ismimin konmasını istemedim.

KULÜBÜN KAPISINDA BEKÇİ OLURUM
Ben bu kulübün kapısında bekçi olmaya hazırım ve ona talibim. Benim onursal başkan olma isteğim yok

BURADA PADİŞAHLIK YOK
Cezaevine girersem ne olacak diyenlere... Fenerbahçe'nin bir tüzüğü var ve tüzük ne diyorsa o olur. Aziz Yıldırım'ın dediği ile birşey olmayacak. Sadece imkanım olursa gelir oyumu kullanırım. Burada padişahlık sistemi yok

FENERBAHÇE AKAR YOLUNU BULUR
Benim düşüncemde, benim kafamda birşey yok, benden sonra Fenerbahçe akar yolunu bulur. Bu süreçte iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. Dünkü toplantı geleceğe dönük bunu şunu yapacağız meselesi olmasın diye iptal edildi.

HER SABAH POLİS GELECEK DİYE BEKLİYORUZ
Biz de her sabah evimizde polis gelecek diye bekliyoruz.

BUNDAN SONRA SICAK BAKACAĞIZ
Biz bugün Fenerbahçe olarak havuz dışında satarsak para alırız. 2011 yılında 25 milyon dolar olarak iki kuruluş teklif etti. Biz Anadolu kulüpleri havuzdan yararlanıyor diye sıcak bakmadık. Ancak artık sıcak bakacağız. Bundan sonra çıkmayı düşünüyoruz. Devlet her şeyden pay alıyor. Bana katkısı ne, yok. Devletin koyduğu bu paraların ortadan kalkması lazım. Devlet sporu üvey evlat gibi görüyor. Spor kulüpleri gidiyor borçlanıyor onlar da vergisini siliyormuş gibi görünüyor. Halbuki öbür tarafta haklarımız ödenmiyor.  Benim isim hakkı için aldığım paranın aynısı diğer kulüpler de alıyor.  Benim ismim para ediyor.

FENERBAHÇE İNEK GİBİ EMİLİYOR AMA KARŞILIĞINI ALAMIYOR
Bütün kulüplerin üstünden para kazanılıyor. En çok Fenerbahçe’nin. Fenerbahçe bir taraftan bağlanmış, zincirlenmiş bir taraftan inek gibi emiliyor ama karşılığını alamıyor.

DEVLET BÜYÜKLERİ BİZİ BOMBARDIMANA TUTTU
Fenerbahçe için yapacağımız projeleri açıkladık, devlet büyükleri bizi bombardımana tuttular.

FENERLAND PROJESİ İÇİN NASIL YAPAR DEDİLER
Kalamış’ta ihale yapılacak. Bu ihalede yat limanı yapılacak. Ben çıkarmıyor. Devlet bunu ihaleye çıkaracak. Ben de böyle bir projenin içinde yer almak istedim. Vay efendim bunu yapamazsınız. İzni kimden aldınız. Ben yapmadım kardeşim siz ihaleye çıkartıyorsunuz ben giriyorum.

Banka, büyük bir proje değil. Devletten tabi izin alacağız.

FenerLand projesi. Dereağzı’nda futbol sahasının olduğu yere bu projeyi yapalım dedik. Bir taraf vatandaşa açık olsun diğer taraf kulüp üyelerine ait olsun dedik, vay efendim bunu nasıl yaparlar dediler.

BU SENE MUHAKKAK FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLMALI
Size bir tutanağın sonunu okuyacağım. Sayın Başbakanımız 1995 yılında FenerLand projesinin yapılması için destek olmuştu. Bugün ise sen bunu nereden yapacaksın deniyor. Hepinizden tek ricam var. Statlara yeni bir şey getirildi çok özür dilerim yuh deseniz statlar kapanıyor. Bu sene Fenerbahçe muhakkak şampiyon olmalı. Olsa ne olur olmasa ne olur ama birlik ve beraberliğimiz için şampiyon olmamız lazım. Hepimizin Fenerbahçe’ye sahip çıkması lazım.

KAPICISI OLMAYA RAZIYIM
Bu üç yıl içinde yaşadığım, birebir yaşadıklarımız hepsi var. Günü geldiğinde hepsini sizinle paylaşacağım. Sakin olalım. Pazartesi günün statta maçı da ceza yemeden atlatalım. Önümüzdeki günlerde neler olacağını görelim ona göre tepkimizi dile getiririz.  Ben hiçbir titrin peşinde değilim. Ben buranın kapıcısı olmaya razıyım.

Taraftarımıza kongre üyelerimize vicdanı olan herkese teşekkür ediyorum.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV