banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Beşiktaş Allan McGregor ile 3 yıllık anlaştı

Beşiktaş, kaleci transferi için beklenen adımı attı

10 Temmuz 2012 Salı 16:55
Beşiktaş Allan McGregor ile 3 yıllık anlaştı
banner304
Beşiktaş Allan McGregor ile 3 yıllık anlaştı
Beşiktaş, kaleci transferi için beklenen adımı attı 
Bir süredir yabancı kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş , İskoç Allen McGregor ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Siyah-Beyazlı kulüp Kolombiyalı Ospina ile uzun süredir görüşüyordu.
Ancak Ospina'nın forma giydiği Nice Kulübü bonservis bedelini 5 milyon euro seviyelerinden aşağıya indirmeyince Siyah-Beyazlı Futbol Komitesi, Kolombiyalı kalecinin transferinden vazgeçmek zorunda kaldı.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Yönetici Ahmet Kavalcı, "Ospinayı istiyorduk. Yaklaşık 1 aydır da temas halindeydik. Ancak bonservis bedeli ve oyuncuya verilecek ücretler konusunda anlaşma sağlayamadık. Bizden çok yüksek rakamlar talep edildi. Listemizdeki diğer bir kaleci adayı McGregor ile görüşmeye başladık. Ayrıca Ospina için 40'tan fazla menajer devreye girdi. Bu şartlarda transferin olması çok zordu" diye konuştu.

Teknik Direktör Samet Aybaba ise McGregor için araştırmalar yaptıklarını, yaşadığı bölge ve evine kadar bilgi topladıklarını, yaşam şekli ve aile yapısını incelediklerini belirtti. Aybaba, yetenekli kalecinin takıma katılması halinde faydalı olacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Kamu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, "Kaleci Allan McGregor ile görüşmelere başlanmıştır." denildi. Şu anda bonservisi elinde bulunan 30 yaşındaki tecrübeli eldiven, geçtiğimiz sezon İskoçya'nın Rangers takımının kalesini koruyordu. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV