banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Beşiktaş'tan resmi açıklama

İnönü Stadı'nda yaşanan maç sonrası yaşanan olayla ilgili Beşiktaş'tan jet açıklama geldi.

28 Nisan 2013 Pazar 10:52
Beşiktaş'tan resmi açıklama
banner264
İnönü'de demir çubukla saldırı
Beşiktaş'ın kendi sahasında Orduspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde tribünlerde büyük gerginlikler yaşandı..
 Tarafarlar maçların sonuna doğru Samet Aybaba istifa tezahüratları yaparken protokol tribününden koruma oldukları iddia edilen 4 kişilik bir grup protokol tribününden inerek taraftarlara saldırdı. Demir çubukla taraftarlara saldıran kişiler daha sonra aynı şekilde protokol tribününe çıkarak olay yerinden uzaklaştı.
 
Takım elbiseli 4 kişinin maçın bitiminin ardından Samet Aybaba ve yönetimi protesto eden taraftarlara saldırıda bulunduğu öğrenildi. Bu üç kişinin seyyar coplarla ve demir çubuklarla Beşiktaş taraftarlarına saldırdığı öğrenilirken numaralı tribünde bulunan diğer taraftarlar olaya müdahale etti
 
Öte yandan saldırıya uğrayan kişilerin ciddi şekilde yaralandığı gelen bilgiler arasında.
 
Bir iddia ise saldırıyı yapan kişilerin bazı Beşiktaşlı yöneticilerin koruması olduğu yönünde. Maç sonunda gerçekleşen bu olaya çok sayıda gazeteci de şahit oldu.
 
Beşiktaş'tan resmi açıklama
 
İnönü Stadı'nda yaşanan maç sonrası yaşanan olayla ilgili Beşiktaş'tan jet açıklama geldi.
 
 
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, yaşanan olayların sorumlularınını bulunacağı ve olayın takipçisi olunacağının altı çizildi.
 
İşte siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklama:
 
"Bugün BJK İnönü Stadı'nda Orduspor ile oynanan karşılaşmanın ardından numaralı tribünde çıkan üzücü olayı şiddetle kınıyoruz.
 
Beşiktaşımız’ın en önemli değeri olan taraftarlarımızın şiddete maruz kalmış olduğu bu münferit olayın kabul edilmesi mümkün değildir. Geçmişte bu tarz olayların üzerini örten zihniyetin tam karşısında olan bir yönetim anlayışına sahip olduğumuzun altını bir kez daha önemle çizmek isteriz.
 
Bu müeesir olayın sorumlularının bulunması ve cezalandırılması amacıyla kulüp olarak emniyet yetkilileri ve adli mercilerle sonuna kadar işbirliği içinde bulunacağımızdan ve bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.
 
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız"


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV