banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
22 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bir Kadıköy hikayesi: Fenerbah Ç.

Spor Toto Süper Lig 29. hafta naçında sahasında bileği bükülmeyen Fenerbahçe, ligin formda ekibi Gençlerbirliği'ne gol yağdırdı.

03 Mart 2012 Cumartesi 21:00
Bir Kadıköy hikayesi: Fenerbah Ç.
banner264
Bir Kadıköy hikayesi: Fenerbah Ç.
Spor Toto Süper Lig 29. hafta naçında sahasında bileği bükülmeyen Fenerbahçe, ligin formda ekibi Gençlerbirliği'ne gol yağdırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında ligin dişli ekiplerinden Gençlerbirliği'ni ağırladı.
 
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı lacivertli takım 6-1 kazanarak haftayı farklı galibiyetle kapattı.
 
Karşılaşmada Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 2. ve 38. dakikalarda Miroslav Stoch ve 20. dakikada Sow, 56. dakikada Emre, 63. dakikada Alex ve 68. dakikada Dia kaydetti. Gençlerbirliği'nin ise 60. dakikada Soner ile bulduğu tek gol ise teselliden öteye gidemedi.
 
Bu sonucun ardından Fenerbahçe ligde puanını 57'ye yükselterek lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü. Gençlerbirliği ise 44 puanda kaldı.
 
KADRODA TEK DEĞİŞİKLİK
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile yaptıkları mücadelede sarı-lacivertli takımda bir önceki maçın kadrosından tek değişiklik yapıldı.
 
Ligde son iki haftadır 11 kişilik kadrolarda yer almayan Serdar Kesimal, sakatlığı bulunan Bekir'in yerine Gençlerbirliği maçında takıma döndü.
 
Sarı-lacivertli ekipte kart cezalısı Caner Erkin'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Bekir İrtegün ve Semih Şentürk ile Özer Hurmacı ve Bilica kadroda yer almadı.
 
STOCH'UN AKIL ALMAZ GOLÜ!
 
Karşılaşmada santra vuruşunun ardından baskıyı kuran Fenerbahçe, Alex-Stoch işbirliği ile mükemmel bir gol buldu.
 
2. dakika dolmadan Alex'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşuna Stoch, gelişine sert ve düzgün şekilde köşeye vurdu. Kaleci Ramazan ise sadece izledi... 1-0
 
SOW DAR AÇIDAN...
 
Golü bulan Fenerbahçe, rakip yarı alanda gol aramaya devam etti. Özellikle orta sahası diri gözüken Fenerbahçe, ikinci golü ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Sow ile buldu.
 
20. dakikada Mehmet Topuz'un ortasında ön direğe hareketlenen Sow, rakibine rağmen ayağının üstüyle topu kaleye gönderdi. Kaleci Ramazan topun kaleye girmesine engel olamadı. 2-0
 
YİNE UZAKTAN, YİNE STOCH
 
Fenerbahçe fırtınası iki golün ardından daha da hız kazandı. Gençlerbirliği savunması orta sahayı domine eden Fenerbahçe önünde topu sahasından çıkarmakta zorlanırken aradığı hızlı hücumları da bulamadı.
 
Karşılaşmada dakikalar 38'i gösterdiğinde ise Miroslav Stoch, kornerden önüne seken topu sert ve düzgün bir vuruşla kaleye gönderdi ve ilk yarının skorunu belirledi. 3-0
 
BELÖZOĞLU BOŞ KALEYE
 
İkinci yarıya değişiklik yapmadan başlayan Gençlerbirliği, mücadeleye hızlı başlayan taraf oldu. İlk dakikalarda farkı eritmek için pozisyonlar bulan Başkent temsilcisi aradığı golü bulamadı.
 
Farkı açma çabalarını sürdüren Fenerbahçe ise Alex'in devreye bir kez daha girmesiyle golü buldu.
 
56. dakikada serbest vuruş kullanamak için topun başına gelen G.Birliği savunması, Alex'e topu kaptırdı. Kalecinin kalesinde olmadığı pozisyonda Emre Belözoğlu yaklaşık 35 metreden boş kaleye topu gönderdi ve skoru 4-0'a getirdi.
 
GOL YAĞMURU!
 
Farklı skora rağmen hızlı hücumlarla Fenerbahçe yarı sahasına geçen Gençlerbirliği aradığı golü 60. dakikada buldu.
 
Sağ kanatta topu alan Hurşut ceza sahasına girdiği anda Ziegler tarafından düşürüldü ve Tolga Özkalfa penaltı noktasını gösterdi. Atış için beyaz noktaya gelen Soner Aydoğdu topu filelerle buluşturdu. 4-1
 
Golün ardından sahneye çıkan Alex, 63. dakikada kalsına yakışır bir gol atarak farkı 4'e çıkardı. 5-1
 
Karşılaşmada dakikalar 68'i gösterdiğinde ise Gökhan Gönül'ün ortasında kale sahası önünde topla buluşan Issiar Dia, düzgün bir vuruşla skoru 6-1'e getirdi.
 
Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele 6-1'lik Fenerbahçe üstünlüğü ile sona erdi.

TÜM DETAYLAR AZ SONRA...

FENERBAHÇE - GENÇLERBİRLİĞİ: 6-1 /

* Ve maç sona eriyor. Fenerbahçe Gençlerbirliği'ni 6-1 mağlup ediyor.

90' Maçın sonuna 2 dakika ilave edildi.

89' Mehmet Akyüz'ün ara pasında Yasin, kaleciyle karşı karşıya geldi. Ancak bu pozisyonda da ofsayt bayrağı havaya kalktı.

85' Fenerbahçe'nin 7. gole yaklaştığı an! Cristian ceza sahası içindeki Sow'a pasını verdi. Sow tekrar Cristian'a bıraktı. Brezilyalının ceza sahası girişinde yaptığı bu vuruş az farkla auta gitti.

83' Fenerbahçe bir kez daa gole yaklaştı. Dia'nın topuk pasında Baroni, yerden şık bir vuruş yaptı. Kaleci Ramazan topu tokatladı.

82' Fenerbahçe'de son oyuncu değişikliği olarak genç Recep Niyaz, Mehmet Topuz'un yerine oyunda...

77' Hurşut şık hareketlerle ceza sahasına girdi. Tum'un sol çaprazda vuruşunda top savunmadan kornere gitti.

74' Fenerbahçe'de günün yıldızlarından Alex, yerini Selçuk Şahin'e bıraktı.

71' Kadıköy'de müthiş bir coşku var. Beklenilmeyen bir skor çıktı şuana kadar.

68' Fenerbahçe sağ kanattan çok etkili geldi. Mehmet Topuz'un yerden ortasında altı pasta Dia, gelişine bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

68' GOOOLLL... GOOOLLL.. Dia'nın golü. Durum 6-1

67' Gençlerbirliği'nde Mehmet Akgün, Soner Aydoğdu'nun yerine oyuna giren isim

65' Fenerbahçe'de Baroni de cezalı duurma düştü gördüğü sarı kartın ardından. Sarı lacivertli oyuncular ceza hakkını Ankaragücü maçında doldurmak istiyor olmalı. 2 hafta sonra G.Saray ile karşılaşacak Fenerbahçe.

64' G.Birliği savunmasının hatası ve Alex'in golü. Alex'in pasında Dia ceza sahasında topla buluştu. Dia rakibini geçemedi ama seken top Alex'in önünde kaldı ve Brezilyalı yıldız yerden bir plase ile topu filelere gönderdi: 5-1

64' GOOOLLL... GOOOLLL.. Alex'in golü. Durum 5-1

62' Alex'le Aykut arasındaki top kavgası. Brezilyalı futbolcu sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

60' Topun başına Soner geçti ve Volkan'ı ters köşeye gönderdi. Durum 4-1

59' Ziegler'in Hurşut'a ceza sahası içinde yaptığı hareket. Penaltı!

56' Çok ilginç bir gol gördük Kadıköy'de. G.Birliği kalecisi, kendi ceza sahasının dışından serbest atışı kullanmaya gitti. Yanındaki arkadaşına pas atmak isterken Alex ayak koydu ve top Emre'nin önünde kaldı. Emre ceza sahası dışı sol çaprazından topu boş kaleye doğru yuvarladı ve Fenerbahçe'nin 4. golüne imzasını attı.

56' GOOOLLL... GOOOLLL... Emre'nin golü.

55' Cristian'ın pasında Stoch sıfıra inip ortaladı. Arka direkte kimse yok.

53' Gole çok yaklaştı Fenerbahçe! Alex'in yine müthiş ara pası.. Sow kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Ramazan'ın ayağına çarpı meşin yuvarlak. Dönen topu savunma uzaklaştırmak isterken pres yapan Mehmet Topuz'a çarpıp dışarı çıktı meşin yuvarlak.

52' Alex kullandı atışı. Ön direğe dogru gelen bu topu Gökhan Gönül arka direğe aşırtmak istedi fakat top dışarıda.

51' F.Bahçe atapında Alex'in Ziegler'in önüne attığı müthiş top.. İsviçreli'nin sa çizgiden kaleye paralel ortasında Sow'dan önce savunma son anda ayak koyuyor. Korner..

50' G.Birliği çok istekli ve yalnızca hücumu düşünüyor bu dakikalarda. Cem Can bu kez ceza sahası dışından şansını deneyen isim. Yobo, yerden kaleye dogru yönelen bu topu sağ ayağıyla uzaklaştırdı.

48' Konuk ekip G.Birliği istekli başladı ikinci yarıya. Sağ kanatta topla buluşan Hurşut topu soluna çekip kaleyi düşündü. Savunmadan döndü bu top.

46' Ve maçta ikinci yarı başladı.

İKİNCİ YARI:

* Kadıköy'de ilk yarı sona eriyor. Fenerbahçe'nin ilk devrede 3-0'lık üstünlüğü var.

45' Hurşut'un sağ kanattan ortasına penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Tum'un kafa vuruşu Volkan'ın üstüne gitti.

44' G.Birliği maçın başından bu yana ilk kez bu kadar etkili geldi. Yasin güzel hareketlerle ceza sahasına kadar girdi. Ortasında Tum'dan önce Ziegler topa hakim oldu. Atağın devamında yine Yasin'in ceza sahası dışından yaptığı vuruş üstten dışarı çıktı.

40' Fenerbahçeli taraftarların Kadıköy'de çok büyük coşkusu var. İlk yarıda gelen gollerle bayram havasına büründü Kadıköy.

38' Alex'le kullanılan kömşe atışında sol kanada açılan top Sow'un önünde kaldı. Senegalli'nin pasında Stoch ceza shası dışından kaleyi gördü. Yerden sert vurdu ve kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı.

38' GOOOLLL... GOOOLLL.. Stoch'un golü. Fark 3!

35' Gençlerbirliği savunmanın arkasına adam kaçırma denemelerini sürdürüyor. Ancak bu arka arkaya Yasin için kalkan ikinci ofsayt bayrağı oldu.
34' Alex'in sol kanattan kullandığı kornerde Ramazan çıktı ama topu alamadı. Karambolde top Sow'da kaldı, Senegalli yıldızın vuruşunda top savunmadan döndü. Stoch'un gelişine vuruşunda ise, takım arkadaşına çıkan top auta gitti.
 
33' Stoch sol kanatta çok şık hareketlerle ilerledi. Stoch'un pasında Baroni, Sow'la duvar pası yaptı ve ceza sahasına girdi. Aykut son anda topu kornere gönderdi.

30' G.Birliği Fenerbahçe savunmasını dengesiz yakaladı. Sol kanattan Tum'a doğru yapılan ortayı Yobo ıskaladı. Ziegler ters kademeye girip pozisyonu önledi.

28' Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Cristian-Alex paslaşmasının ardından Alex ceza sahası dışı yayından plase bir vuruş yaptı. Ramazan'ın kontrolünde az farkla dışarı giden top.

26' Azofeifa'nın kullandığı duran topta Tum ceza sahası içinde kafa vuruşunu yaptı fakat kalkan ofsayt bayrağı var.

25' F.Bahçe'de Serdar Kesimal, rakibine yaptığı hareketin ardından sarı kart gören isim. Genç oyuncu bu kartın ardından cezalı duruma düştü.

23' G.Birliği atağında Soner Aydoğdu ceza sahası dışından etkili bir vuruş çıkardı. Az farkla dışarı giden top.

20' Sağ kanattan gelişen F.Bahçe atağında M.Topuz'un yaptığı etkili ortayı Sow tek vuruşla ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı.

20' GOOOLLL.. GOOOLLL... Sow'un golü. Durum 2-0

18' Korneri Alex kullandı, Gökhan ön direkte topun üzerinden atladı fakat savunma dikkatli. Top uzaklaşıyor.

17' Sow sol kanatta topla buluştu. Pas atacak arkadaşını bulamayınca topu defansa çarptırıp korneri aldı.

15' Azofeifa ile sağ kanadı kullandı konuk ekip. Bu oyuncunun ortasını Serdar kafayla uzaklaştırdı. Bu topa gerilerden gelen Özgür sert vurdu ama farklı şekilde dışarı çıktı top.

12' F.Bahçe bu dakikada üst üste paslarla ikinci golü aradı. Emre-Sow duvar paslaşmasına savunma son anda ayak koydu. Dönen top Stoch'ta kaldı. Stoch'un pasında Cristian ceza sahası dışında şut açısı buldu ve vuruşunu yaptı. Top üstten auta gitti.

9' G.Birliği erken gole cevap vermek istiyor. Başkent ekibinin ileride çoğalma gayreti var. Fenerbahçe'nin işine gelebilir bu durum. Kuşkusuz Fuat Çapa'nın planlarını bozan bir gol oldu bu.

6' Paslaşarak kullanılan köşe atışından sonuç alamadı sarı lacivertli oyuncular.

5' F.Bahçe golden sonra Stoch'la sol kanadı kullanıyor. Slovak yıldız çizgiye kadar inerek korneri yaptırdı.

2' Alex'in ceza sahasının dışına doğru kullandığı köşe vuruşunda Stoch topun gelişine mükemmel bir vole vuruşu yaptı. Ramazan'ın bakışları arasında ağlara gitti bu top.

2' GOOOLLL... GOOOLLL... Stoch'tan olağanüstü bir gol...

1' Gökhan'ın pasında Mehmet'in ceza sahası içindeki Sow'a ortasını savunma kornere uzaklaştırdı.

1' Fenerbahçe maçta sarı lacivert çubuklu formayla; konuk G.Birliği ise parçalı siyah-kırmızı formalarıyla mücadele ediyor.

1' Kadıköy'de maç başladı. Her iki takıma da başarılar diliyoruz.

İLK YARI:

İŞTE 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Alex, Stoch, Sow

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Cem Can, Kulusic, Aykut, Özgür İleri, Mehmet Sedef, Azofeifa, Soner, Hursut, Yasin Öztekin, Tum
 

STAT: Şükrü Saracoğlu Stadı
SAAT: 19:00
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig Tv -

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV