banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Cimbom, Ankara'da Eboue ile güldü

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftasında Galatasaray, Gençlerbirliği deplasmanında altın değerinde bir 3 puan kazandı.

03 Aralık 2011 Cumartesi 21:34
Cimbom, Ankara'da Eboue ile güldü
banner266
Cimbom, Ankara'da Eboue ile güldü
Spor Toto Süper Lig'de 13. haftasında Galatasaray, Gençlerbirliği deplasmanında altın değerinde bir 3 puan kazandı.
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Başkent deplasmanında Gençlerbirliği'ne konuk oldu.
19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray 1-0 kazanarak üç puana uzanan taraf oldu.
 
GOL 71'DE GELDİ
 
Karşılaşmada sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren tek golü 71. dakikada Emmanuel Eboue kaydetti.
 
Emre Çolak'ın soldan ortasında savunmadan seken top Sercan'ın önünde kaldı. Sercan ceza sahası dışına doğru çıkardı topu, Eboue gelişine çok sert vurdu. Direğe de çarpan top ağlara gitti...
 
Bu sonucun ardından Galatasaray takımı 25 puana yükselirken Gençlerbirliği ise 16 puanda kaldı. Önümüzdeki hafta Galatasaray kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk ederken Gençlerbirliği ise deplasmanda Sivasspor'a konuk olacak.
 
GALATASARAY'IN EKSİĞİ ÇOK
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Gençlerbirliği maçı için belirlediği 19 kişilik kadroda, Kazım, kaleci Ufuk Ceylan, kart cezalıları Engin Baytar, Ujfalusi ve Elmander ile sakatlıkları bulunan Yekta ve Sabri yer almadı. Sarı-kırmızılılarda 3 sarı kartı bulunan Semih Kaya ise ceza sınırında bulunuyor. Semih, bu karşılaşmada kart gördüğü takdirde Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.
 
Uzun süredir ilk 11'de yer alamayan Servet ise Gençlerbirliği maçında takımdaki yerini aldı. Fatih Terim, Sivasspor maçı kadrosundan farklı olarak Sercan, Melo, Aydın ve Gökhan Zan'a da bu maçta ilk 11'de görev verdi.
 
HARBUZİ KADRODA YOK
 
Gençlerbirliği cephesinde ise Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan Özgür ve rahatsızlığı bulunan Harbuzi, teknik direktör Fuat Çapa tarafından 19 kişilik Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.
 
Başkent temsilcisinde kart cezalısı futbolcu bulunmazken, Çapa, Özgür'ün yerine Oktay'a ve kart cezası biten Yasin'e bu karşılaşmada ilk 11'de yer verdi.


-MAÇTAN DAKİKALAR-

* Ve maç sona eriyor. Galatasaray, deplasmanda Eboue'nin 71. dakikada attığı golle 1-0 kazandı.

90+ Kullanılan köşe atışında Melo topu kafayla uzaklaştırdı. Son anlar artık..

90+ G.Birliği tehlikeli geldi. Tum'un pasında Yasin'in sert vuruşu savunmaya çarpıp kornere gidiyor.

90' Cem Can'ın uzaktan sert vuruşu Hakan Balta'dan dışarı gitti. Kullanılan köşe atışında oluşan karambolde top uzaklaştırıldı.

89' Maçın sonuna 4 dakika ilave edildi.

88' G.Saray'da Baros oyundan çıktı, Ceyhun oyunda. Baros'a taraftarların sevgis gösterisi var oyundan çıkarken...

86' Ev sahibi ekibin gol arayışı var son dakikalarda fakat G.Saray takım halinde iyi savunma yapıyor. Henüz bir boşluk bulamadı Gençlerbirliği..

81' G.Birliği oyuncuları hücumda kritik bir noktada top kaybı yaptı. Eboue ile hızlı çıktı Galatasaray ama ileride kimse yok. Set hücumuna dönüştü atak.

79' Selçuk, kazanılan köşe atışını Emre Çolak ile  paslaşarak kullandı. Emre'nin ceza sahasına ortasında Melo kafaya çok iyi çıktı, vuurşunu da yaptı fakat top yandan dışarıda.

77' Azofeifa oyundan çıkıyor, Zec oyunda...

76' G.Birliği'nin gol arayışı var. Üst üste paslarla geldi ev sahibi ekip fakat Yasin'in ortasında savunma topu karşılıyor.

73' Sarı kırmızılı taraftarların büyük coşkusu var golün ardından..

71' Emre Çolak'ın soldan ortasında savunmadan seken top Sercan'ın önünde kaldı. Sercan ceza sahası dışına doğru çıkardı topu, Eboue gelişine çok sert vurdu. Direğe de çarpan top ağlara gitti...

71' GOOOLLL... GOOOLLL.. Eboue'nin golü. Durum 1-0.

69' Maçın son bölümünw girerken temponun biraz düştüğünü gözlemliyoruz.

66' Galatasaray'da Aydın Yılmaz'ın yerine de Ayhan Akman oyuna dahil oldu.

64' Albert Riera'nın yerine Emre Çolak oyuna girdi Galatasaray'da.

61' Hurşut, Oktay'ın önünde çok güzel bıraktı. Oktay sol çizgiden Tum'u  görmek istedi. Savunmada Gökhan Zan dikkatliydi.

57' G.Birliği savunması zor anlar yaşadı. Aydın, sıfıra inip orta çevirdi. Ramazan'ın çeldiği topa hiçbir G.Saraylı oyuncu dokunamadı ve top uzaklaştırıldı.

54' G.Birliği orta sahada bir serbest atış kazandı. Savunma oyuncusu Aykut, Muslera'nın önde olduğunu görüp aşırtma bir vuruş denedi. Top az farkla üstten dışarı gitti.

53' Kullanılan köşe atışında Gökhan Zan'ın net kafa vuruşu Ramazan'ın üzerine gitti.

52' Sercan ceza sahası sağ çaprazında buluştuğu topu güzel hareketlerle çizgiye taşıyıp ortasını yaptı. Ön direkte savunma dışarı atıyor topu.

51' G.Birliği'nin süratli oyuncusu Hurşut, soldan ceza sahasına ortasını yaptı. Muslera'da top.

49' G.Saray sağ kanattan etkili geldi. Eboue'nin kaleye paralel yaptığı ortayı kaleci Ramazan yumrukladı. Dönen topa ceza sahası içindeki Selçuk'un vuruşu dışarıya gitti.

46' Başkent'te ikinci yarı başladı...

İKİNCİ YARI:

45' Tolga Özkalfa duraklama oynatmadan ilk yarıyı bitiriyor. İlk yarıdan gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda tekrar birlikte olacağız.

40' İnanılmaz bir pozisyonu harcıyor G.Birliği! Oktay'ın soldan ortasında savunmanın hatası sonucu Tum kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tum, topu ıskaladı ve maçın şuana kadarki en net pozisyonunu harcamış oldu.

37' Melo'nun ceza sahasına doldurduğu topta savunmanın ters müdahalesi sonucu top bir anda Riera'nın önünde kaldı. İspanyol oyuncunun  kafa vuruşu Ramazan'ın kontrolünde dışarı gidiyor.

32' Kullanılan köşe atışında Herve Tum'un kafa vuruşunu Muslera kurtarıyor. Ev sahibi ekibin etkili olduğu anları yaşadık.

31' Gençlerbirliği Oktay Delibalta ile  tehlikeli geldi. Ceza sahası içerisinde Servet'in son anda müdahalesi vardı. Top kornere çıktı.

27' Galatasaray önce Aydın, ardından Hakan Balta ile kanattan geldi. Yapılan iki ortada G.Birliği savunma oyuncuları dikkatli.

24' Selçuk kalecisi Muslera'ya riskli bir pas gönderdi ama Gençlerbirliği'nde Oktay o topa yetişemedi.

19' Eboue sağ kanattan ortaladı. Kaleye doğru tehlikeli gelen topu kaleci Ramazan karşıladı.

16' Maçın ilk sarı kartı Baros'u hızlı hücuma çıkarken düşüren Hurşut'a geliyor.

13' Oktay Delibalta'nın etkisiz vuurşu Muslera'nın kontrolünde dışarıda.

11' İlk dakikalardaki tempo yerini kontrollü oyuna bıraktı şu dakikalarda. Oyun sık sık duruyor bu bölümde..

7' Azofeifa sol kanattan kullanılan serbest vuruşta orta yapmak yerine direkt kaleyi düşündü. Muslera iyi yer tuttu ve topu kontrolü altına aldı.

4' Bu pozisyonun hemen ardından Selçuk İnan 25-30 metre mesafeden kaleyi yokladı. Selçuk'un zayıf vuurşu kaleci Ramazan'ın üzerine gitti.

3' İlk tehlike G.Birliği'nden! Oktay, orta sahadan buluştuğu topu Yasin'in önüne aktardı. Yasin'in uzaktan sert vuruşu üstten auta gitti.

2' Galatasaray düz sarı formayla; G.Birliği ise kırmızı-siyah çubuklu formasıyla mücadele ediyor.

1' Başkent'te zorlu mücadele başladı. İki takıma da başarılar diliyoruz.

İLK YARI:

İŞTE 11'LER

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Aykut, Kulusic, Mehmet Sedef, Azokeifa, Hurşut, Soner, Oktay Delibalta, Cem Can, Yasin, Herve Tum

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Servet, Gökhan, Hakan, Melo, Selçuk, Aydın, Riera, Sercan, Baros

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 16:00

HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Volkan Narinç

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV