banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Derbide bekleyen zorlu karar

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ı zor bir karar bekliyor.

07 Aralık 2023 Perşembe 11:12
Derbide bekleyen zorlu karar
banner265
Derbide bekleyen zorlu karar

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ı zor bir karar bekliyor. Stoper tandemini kurmaya çalışan tecrübeli çalıştırıcı Djiku'yu tahtaya yazarken 2'nci ismin kim olacağı hakkında henüz kararını veremedi. İşte detaylar...
Fenerbahçe'de sakat oyuncuların bir bir takıma dönmesiyle, Beşiktaş mücadelesinde takımın neredeyse tam kadro olarak sahada olması bekleniyor. Ancak, İsmail Kartal'ı bu noktada bir telaş sardı.
Tecrübeli çalıştırıcı, takım kurarken stoper hattını nasıl oluşturacağı konusunda zor bir karar vermek zorunda kalacak.

FERD, NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ
Sarı-Lacivertliler nihayet sakatlık kabusunu geride bırakmaya başladı. Fred'in Sivasspor maçında formasına kavuşması, İsmail Kartal'a rahat bir nefes aldırdı. Sambacı, sakatlıktan yeni dönmesine rağmen performansıyla takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu yeniden gösterdi.


DJIKU, 11'DE YERİNİ ALACAK
11'de yerini alacak sıradaki isim Alexander Djiku. Ganalı stoper de artık idmanların tamamında takımla çalışıyor. Böylece ideal kadrodan tek eksik olarak Rodrigo Becao kalacak. İsmail Kartal'ın en zor kararı ise Djiku'nun yanında kimi oynatacağı... Eksikler nedeniyle son haftalarda savunmanın göbeğinde Samet Akaydin ile Jayden Oosterwolde oynadı. Bu ikiliden biri, Beşiktaş karşısında kulübeye geçecek.


SAMET AKAYDİN BİR ADIM ÖNDE
Her iki oyuncunun da artı ve eksileri var. Samet'in orijinal bölgesi stoper. Milli futbolcu fizik gücü ve hava toplarındaki hakimiyetiyle ön plana çıkıyor. Ancak formsuz olduğu maçlardaki hataları da fazlasıyla can sıkıyor. Samet özellikle Trabzonspor yenilgisinde sahanın en kötülerinden biriydi. Oosterwolde özellikle hızı ve mücadeleci yapısıyla dikkat çekiyor. Onun eksi yönü ise hava toplarında yaşadığı sıkıntı ve ve yaptığı sakarlıklar. Şimdilik Samet bir adım önde olsa da İsmail Kartal, cumartesi günkü maça kadar iki öğrencisinin antrenman performanslarını yakından takip edip, son kararını verecek. 




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: Derbide Bekleyen Zorlu Karar

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV