banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Dünya devi talip oldu! Sebastian Szymanski için harekete geçtiler

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski performansıyla birçok kulübü peşine takmayı başardı. Polonyalı oyuncuya, bu kez İtalya Serie A'nın dev takımı talip oldu.

02 Kasım 2023 Perşembe 09:43
Dünya devi talip oldu! Sebastian Szymanski için harekete geçtiler
banner264
Dünya devi talip oldu! Sebastian Szymanski için harekete geçtiler

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski
performansıyla birçok kulübü peşine takmayı başardı. Polonyalı oyuncuya,
bu kez İtalya Serie A'nın dev takımı talip oldu.
Fenerbahçe'nin sezon başında Dinamo Moskova'dan kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski gösterdiği inanılmaz performansla beraber dev kulüpleri peşine taktı.

BİRÇOK İSİM PARLADI

Süper Lig ve Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe'de birçok isim yıldızını parlattı. Sarı-lacivertli takımda maçlarda yaptığı skor katkısıyla en çok dikkat çeken isimlerden biri de Sebastian Szymanski oldu.

DEV TAKIMLAR TAKİP EDİYOR

24 yaşındaki genç futbolcu, Avrupa kulüplerinin radarına girmeyi başardı. Sezon başında Fenerbahçe'ye katılan Polonyalı yıldız, dev takımları peşinden sürüklüyor.
SON İDDİA İTALYA'DAN GELDİ

Sebastian Szymanski ile ilgili son iddia İtalyan basınından geldi. İtalyan basını, Napoli'nin Sebastian Szymanski'yi yakın takibe aldığını duyurdu.

2 OYUNCUYU TAKİP EDİYORLAR

Haberde; Serie A'nın son şampiyonunun Szymanski'yle birlikte Hatayspor'un orta sahası Tom-Dele Bashiru'yu da izlediği bilgisi vurgulandı. Napoli'nin iki oyuncuyu sezon sonuna kadar gözlem altında tutacağının bilgisi de paylaşıldı.

16 GOLE KATKI SAĞLADI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 19 maça çıkan Szymanski, 9 gol atıp 7 de asist yaptı. Genç yıldızın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV