banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fatih Terim imzayı atıyor

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim Adana'da sözleşme imzalayacak.

15 Kasım 2013 Cuma 19:02
Fatih Terim imzayı atıyor
banner299
Fatih Terim imzayı atıyor
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim  Adana'da sözleşme imzalayacak.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF ile resmi sözleşmeyi bu akşam düzenlenecek basın toplantısında atacak.

SÖZLEŞME 5+2 YILLIK

Vatan Spor Müdürü İbrahim Seten'in ulaştığı bilgilere göre, TFF ile Fatih Terim arasındaki sözleşme 5 yılı garanti; 2 yılı opsiyonlu; 7 yıllık mukavele konusunda biraz önce TFF ile anlaştı.. Bu uzun vadeli sözleşmeyle birlikte dev bir projenin altına imzalar atılmış olacak.

TFF RESMEN AÇIKLADI

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu, A Millî Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'le bugün sözleşme imzalayacak. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de katılacağı imza töreni saat 19.00'da Adana Hilton Otel'de gerçekleştirilecek."

YILLIK ÜCRETİ NE OLACAK?
Yıldırım Demirören  ve Fatih Terim'in konuşmaları sonrasında ise soru cevap kısmına geçildi. Basın mensuplarının "Terim'in yıllık ücretinin ne kadar olacağı" sorusuna Demirören şu yanıtı verdi; "Yıllık ücret konusunu yönetim kurulumuz bana bıraktı. Bizde kağıda yazdık. Bunu bizim açıklamamız doğru olmaz. Bunu hocamız ayrıntılarını kendisi de öğrendikten sonra açıklamak isterse açıklar."


EKİBİ DEĞİŞECEK Mİ?
Fatih Terim yardımcılarının durumu hakkındaki bir soruya ise şu şekilde yanıtladı; "Sabah akşam çalışıyorduk zaten biz ama resmi imza atılmayınca olmuyordu. Ekibimiz aynı ekip. Milli maçlardan sonra da tüm tasarruflarımızı Yönetim Kurulu'na sunacağız. Zaten planım aklımda, yönetim kurulu onay verirse hayata hemen geçiririz.


"FEVZİ TUNCAY KONUSUNDA ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"
Bir gazetecinin Fevzi Tuncay'ın içine düştüğü durum ve bugünkü gelişimeleri hatırlatması üzerine ise Terim şunları söyledi; "TFF çok kimse için elinden geleni yapıyor. Bugün öğlen saatlerinde zaten Fevzi konusunda elimizden geleni yapacağımızı söylemiştik. Bundan sonra da Fevzi örnek olacak ve bu icraatları yapacağız."


"GERÇEK İMZA ATIYORUZ ONA GÖRE"
Soru cevap kısmından sonra sıra sözleşmeye resmi imzaların atılmasına sıra geldiğinde ise ilginç bir diyalog yaşandı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, geçtiğimiz aylarda Terim'le yaptıkları imza töreni ve sonrasında yaşanan polemiklere göndermede bulunarak gazetecilere, "Dikkatli bakın gerçek imzayı atıyoruz ona göre" dedi.

İmza sırasında Terim, "Eşim burada değil ona da sürpriz olacak" derken Yıldırım Demirören'de, Fulya Terim'e "Kendi saflarında olduğu ve Terim'e imza konusunda baskı yaptığı için" teşekkür etti.



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV