banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

FATİH TERİM'E KÖTÜ HABER

Tahkim Kurulu Fatih Terim'in PFDK'nın verdiği 9 maçlık cezasını onadı.

19 Nisan 2013 Cuma 10:43
FATİH TERİM'E KÖTÜ HABER
banner299
FATİH TERİM'E KÖTÜ HABER
Tahkim Kurulu Fatih Terim'in PFDK'nın verdiği 9 maçlık cezasını onadı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verdiği 9 maçlık cezayı onadı.
 TFF'den yapılan açıklamada, Tahkim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile antrenörü Hasan Şaş'a verilen cezalara yapılan itirazın görüşüldüğü, talep üzerine açılan duruşmaya Galatasaray Kulübü yöneticisi Abdürrahim Albayrak ile Terim ve Şaş'ın vekillerinin katıldığı belirtildi.

Açıklamada, müsabaka hakemine ve temsilcisine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle Terim'e, Futbol Disiplin Talimatı'nın (FDT) ilgili maddeleri uyarınca verilen toplam 7 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ve toplam 30 bin lira para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik görülmediği, itirazın reddedilerek, cezanın onanmasına oy birliği ile karar verildiği belirtildi.

Hasan Şaş'a da ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle verilen 2 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 20 bin lira cezasının da oy birliği ile onandığı kaydedildi.

Galatasaray'ın ligin 28. haftasında Türk Telekom Arena'da Mersin İdmanyurdu ile oynadığı maçta hakem tarafından tribüne gönderilen Fatih Terim'e, 2'si geçen sezondan ertelenen cezası olmak üzere toplam 9 maç men cezası verilmişti.

TERİM'E NEDEN 9 MAÇ CEZA VERİLMİŞTİ?

Galatasaray'ın Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçta hakem Süleyman Abay tarafından 'topu yere vurmasından dolayı' tribüne gönderilen Fatih Terim, PFDK tarafından sportmenliğe aykırı davranıştan 1 maç, maçın hakemi Süleyman Abay'a "Şerefsiz herif Allah belanı versin" demesinden hakeretten 3 ve maçın temsilcisi İbrahim İçer'e "A... k... " şeklindeki küfürlü sözünden dolayı da yine hakartten 3 maç ve geçen seneden ertelenen 2 maçlık cezanın ilavesiyle (hakaretten ertelemenin bozulmasıyla) toplam 9 maçlık cezaya çarptırılmıştı

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV