banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Federer hem şampiyon hem 1 numara!

Wimbledon Tenis Turnuvası finalinde İsviçreli tenisçi Roger Federer, Britanyalı rakibi Andy Murray'ı 3-1 yenip şampiyon oldu.

08 Temmuz 2012 Pazar 21:20
Federer hem şampiyon hem 1 numara!
banner291
Federer hem şampiyon hem 1 numara!
Wimbledon Tenis Turnuvası finalinde İsviçreli tenisçi Roger Federer, Britanyalı rakibi Andy Murray'ı 3-1 yenip şampiyon oldu.

Wimbledon Tenis Turnuvası final maçında İsviçreli tenisçi Roger Federer, Britanyalı rakibi Andy Murray'ı 3-1 yenip şampiyon oldu ve 17. Grand Slam zaferine ulaştı.



Ekselansları, 74 yıl sonra finale çıkan ilk Britanyalı raket olan rakibini 4-6, 7-5, 6-3 ve 6-4'lük setlerle mağlup etmeyi başardı.

7. kez Wimbledon kupasını kazanan Roger Federer bu sonucun ardından teniste dünya klasmanında yeniden 1 numaraya yükseldi.

FEDERER: BENİM İÇİN SİHİRLİ BİR AN

Zorlu karşılaşmanın ardından kupasını alan İsviçreli tenisçi, "Murray'in Grand Slam kazanacağını biliyorum. Tekrar finalde olmak ve kazanmak güzeldi." şeklinde konuştu.

Federer, 7 Wimbledon şampiyonluğuyla ilgili soruya ise "Sampras benim idolümdü. Onun rekoruna ulaşmak benim için önemliydi. Benim için sihirli bir an " cevabını verdi.

MURRAY GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Maç sonu ödül töreninde gözyaşlarına hakim olamayan Andy Murray, Federer'i şampiyonluğundan dolayı kutlarken "Arkamdaki locama bakamıyorum, bakarsam yine ağlayacağım biliyorum. Buradaki herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV