banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Fenerbahçe söke söke aldı

Spor Toto Süper Lig 30. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'u maçın bitimine 3 dakika kala Sow'un attığı golle 3-2 mağlup etti. Sarı-Lacivertlilerin diğer gollerini Diego ve Webo kaydetti. Fenerbahçe bu sonuçla maç fazlasıyla lider Galatasaray'la puan farkını bire indirdi.

09 Mayıs 2015 Cumartesi 22:47
Fenerbahçe söke söke aldı
banner266
Fenerbahçe söke söke aldı
Spor Toto Süper Lig 30. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'u maçın bitimine 3 dakika kala Sow'un attığı golle 3-2 mağlup etti. Sarı-Lacivertlilerin diğer gollerini Diego ve Webo kaydetti. Fenerbahçe bu sonuçla maç fazlasıyla lider Galatasaray'la puan farkını bire indirdi.

MEDICANA SİVASSPOR 2 - 3 FENERBAHÇE
STAT: Sivas 4 Eylül
HAKEMLER: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Ceyhun Sesigüzel
MEDICANA SİVASSPOR: Ertuğrul, İbrahim Öztürk, Kadir, Cicinho, Burhan (Dk.88 Musa Sinan), Fatih, Batuhan, Adem (Dk.73 Utaka), Ümit, Mehdi (Dk.82 Hakan Arslan), Aatif
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Caner, M. Topal, Emre (Dk.82 Meireles), Diego, Alper (Dk.66 Kuyt), Sow, Emenike (Dk.46 Emenike)
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal
GOLLER: Dk.8 Mehdi, Dk.24 Cicinho (Sivasspor), Dk.9 Diego Ribas Dk.56 Webo Dk.87 Sow (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Aatif (Sivasspor), Alper Potuk, Emre Belözoğlu, Diego (Fenerbahçe)

Sivas'da maç fırtına gibi başladı. Karşılaşmanın 8. dakikasında ev sahibi ekip Sivasspor öne geçti.

Sağ çaprazdan gelişen atakta Adem Koçak ceza alanına giren Taouil'e pasını verdi. Taouil'in şutunu Volkan çeldi. Atağın devamında Burhan topu alıp yeniden Taouil'e oynadı. Taouil'in sol köşeye vuruşunda top ağlara gitti:1-0.

Golden hemen sonra Fenerbahçe Diego Ribas'la beraberliği yakaladı.

Sol kanattan gelişen atakta Alper'in kale sahasına çevirdiği topta Emenike'den seken topa Diego vurdu ve top ağlara gitti:1-1.

23. dakikada gelişen Sivasspor atağında Burhan, ceza alanı sağ yan çizgisine kadar gitti ve tam ceza alanına girmek üzereyken yerde kaldı. Halis Özkahya serbest vuruşa hükmetti.

Kullanılan serbest vuruşta herkes Cicinho'nun orta yapacağını beklerken Cicinho, topu sağ ayağıyla çok sert bir şekilde sağ üst köşeye gönderdi ve top ağlarla buluştu:2-1.

İlk yarının kalan bölümünde Fenerbahçe beraberliği yakalamak için etkili ataklar gerçekleştirse de aradığı golü bulamadı ve soyunma odasına Sivasspor'un 2-1 üstünlüğüyle gidildi.

İsmail Kartal ikinci yarıya Emenike'nin yerine Webo ile başladı. Karşılaşmanın 50. dakikasında hızlı gelişen Sarı-Lacivertlilerin atağında seri paslarla Mehmet Topal ceza sahası içine girdi. Mehmet'in sol ayakla uzak direğe gönderdiği topa Sow ve Webo ayak uzattı fakat her iki golcü de topa dokunamadı.

56. dakikada sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan'ın ceza alanına ortasında Sow, topa vurmak istedi ama onun vuramadığı topu alan Webo'nun kaleye sert şutunda top ağlarla buluştu.

İsmail Kartal 66. dakikada günün etkisiz ismi Alper'in yerine Hollandalı yıldız Kuyt'u oyuna dahil etti.

69. dakikada gelişen Sarı-Lacivertlilerin atağında Diego Ribas'ın şutu ilk önce defansa daha sonra ise kale direğine çarparak oyun alanını terk etti.

Dakikalar 87'i gösterdiğinde Fenerbahçe Sow'un golüyle 3-2 öne geçti ve karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV