banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Fenerbahçe zirve takibini sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Medical Park Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe zorlu deplasmandan Salih ve Sow'un golleriyle 2-1 kazandı.

17 Mart 2013 Pazar 22:10
Fenerbahçe zirve takibini sürdürdü
banner267
Fenerbahçe zirve takibini sürdürdü
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Medical Park Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe zorlu deplasmandan Salih ve Sow'un golleriyle 2-1 kazandı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, bu sezonki çıkışıyla dikkat çeken Medical Park Antalyaspor deplasmanına konuk oldu.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1'lik galibiyetle tamamladı ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını korudu.

Karşılaşmada Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Salih Uçan ve 42. dakikada Moussa Sow kaydetti. Ev sahibi Medical Park Antalyaspor'un 32'de Tita ile bulduğu tek gol ise teselliden öteye gidemedi.



Mücadelede Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu sakatlığı nedeniyle sahayı 15. dakikada terkederken 68. dakikada Kuyt'ın bir kafa şutu ise direkte patladı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe ligde 46 puana yükselerek lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4'te tuttu. Medical Park Antalyaspor ise 37 puanda kalarak zirve takibinin uzağında kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında ise Fenerbahçe, Akhisar Belediye'yi konuk ederken Medical Park Antalyaspor ise Trabzonspor deplasmanında üç puan arayacak.



Mücadelenin hakemi Hüseyin Göçek karşılaşmadaki son düdüğü çaldı ve karşılaşma sona erdi.

CANLI ANLATIM:

90 DK. Fenerbahçe'de Sow, oyunu yavaşlattığı gerekçesiyle sarı kart gördü.

90 DK. Kullanılan serbest vuruşta Emrah topu doğrudan ceza alanına gönderdi ama kafa topu mücadelesinde Ömer, Egemen'e faul yaptı.

90 DK. Sağ kanattan gelişen ev sahibi ekibin atağında Salih, Emrah'a yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.

89 DK. Bu kez ev sahibi ekip köşe vuruşu kullandı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasına gelen topa vuran Ömer topu dışarıya gönderdi.

88 DK. Fenerbahçe sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Kısa kullanılan serbest vuruşta topla buluşan Hasan Ali ceza sahasına ortasını gönderdi ama top kaleci Ndjock'ta kaldı.

87 DK. Kendi yarı alanından aldığı topu rakip yarı alanın ilerisine kadar taşıyan Deniz pasını sağında bulunan Emrah'a verdi ama Emrah topu Salih'e kaptırdı.

86 DK. Son dakikalara yaklaştıkça oyunda tempo iyice düşmüş durumda.

85 DK. Ev sahibi ekip savunmada top kaybı yapınca Fenerbahçe atağı başladı. Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül kendini yerde buldu ama oyun devam etti.

84 DK. Gelişen Fenerbahçe atağında Cristian topla ceza alanı dışında buluştu ve kaleye sert bir şut gönderdi ama top yandan dışarıya çıktı.

83. DK. Her iki takımda da oyuncu değişikliği. Fenerbahçe'de Raul Meireles oyundan çıktı ve yerine Cristian Baroni oyuna girdi. Ev sahibi ekipte ise Ismail Aissati oyundan çıktı ve yerine Emrah Başsan oyuna girdi.

82 DK. Hızlı gelişen ev sahibi ekip atağında sağ kanatta topla buluşan Isaac Promise ceza sahasına ortasını gönderdi ama savunma topu karşıladı.

76 DK. Topla oynama oranlarında bu dakika itibariyle MP Antalyaspor'un, Fenerbahçe'ye göre %61'e %39 üstünlüğü bulunuyor.

75 DK. MP Antalyaspor'da ikinci oyuncu değişikliği. Lamine Diarra oyundan çıktı ve yerine Murat Duruer oyuna girdi.

74 DK. Sarı lacivertliler atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Caner kullandığı serbest vuruşta topu yine ön direğe gönderdi ama bu kez ev sahibi ekip savunması topu uzaklaştırdı.

73 DK. Orta yuvarlak içinde gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Diarra, Egemen'e faul yaptı ve karar serbest vuruş.

72 DK. Tehlikeli gelişen ev sahibi ekibin atağında Tita topu rakip ceza alanına çok güzel bir şekilde taşıdıktan sonra pasını Diarra'ya gönderdi. Diarra karşı karşıya pozisyonda vurdu ama top Volkan'dan dönüp yükseklik kazandı. İkinci pozisyonda Volkan bu kez topu elleriyle uzaklaştırdı.

71 DK. Ev sahibi ekipte Uğur İnceman topu aldıktan sonra rakip savunma arkasına koşu yapan Ömer'e pasını attı ama kaleci Volkan çıkıp topu aldı.

66 DK. Yine gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Gökhan pasını Kuyt'a verdi. Kuyt'ta pasını ceza sahası çizgisi üstündeki Meireles'e gönderdi. Meireles gelen topu doğrudan ceza sahasına gönderdi ama ev sahibi ekip savunması araya girip topu uzaklaştırdı.

63 DK. Fenerbahçe savunmasından Egemen, sağ kanattan ileriye hareketlenen Kuyt'a uzun bir pas gönderdi ama ev sahibi ekip savunması topu uzaklaştırdı.

61 DK. İkinci yarı başladığından beri oldukça düşük tempoda oynanan karşılaşmada her iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı.

60 DK. Sol kanattangelişen MP Antalyaspor atağında Kanda topu ceza alanına kadar taşıdı ama yerden ortasına kimse dokunamayınca Kuyt topu uzaklaştırdı.

59 DK. MP Antalyaspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Salih, Uğur'a faul yaptı ve karar serbest vuruş.

58 DK. Ev sahibi ekip, rakip ceza alanı önünden sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Tita kullandığı serbest vuruşta savunma topu ceza alanı dışına gönderdi. Deniz ceza sahası dışından şutunu gönderdi ama top üstten dışarıya gitti.

57 DK. MP Antalyaspor atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Tita kısa kullandığı köşe vuruşunda pasını Koray'a gönderdi. Koray ceza alanına ortasını gönderdi ama Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

56 DK. Yine gelişen ev sahibi ekip atağında sol kanattan ceza sahasına orta gönderildi ama Diarra'dan önce Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

47 DK. Sağ kanatta topla buluşan Isaac ceza sahasına ortasını gönderdi. Uzak kale direğine giden topu Gökhan uzaklaştırdı.

46 DK. İkinci yarı Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile bitti...

45 DK. Konuk ekip, rakip ceza alanına yakın bir noktadan hafif sol çaprazdan serbest vuruş kullandı. Kullanılan serbest vuruşta Caner topu doğrudan kaleye gönderdi ama top yandan dışarıya gitti.

43. DK Orta bölümde top kapma mücadelesinde Diarra, Kuyt'a faul yaptı ve karar serbest vuruş.

42 DK. GOL! Sow Fenerbahçe, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Caner topu ön direğe gönderdi. Gökhan ön direkte topu kafasıyla arkaya aşırttı. Gelen topa Sow kafasıyla vurdu ve takımını tekrar öne geçirdi.

41'Fenerbahçeli oyuncular kendi aralarında pas yapıyorlar. MP Antalyasporlu oyuncular baskı yaparak topu kazanmaya çalışıyor.

39 DK. Ev sahibi ekip oyuncuları kısa paslarla rakip yarı alana geçti ama Diarra kalabalık Fenerbahçe savunması arasından çıkamadı.

38 DK. MP Antalyaspor'un ataklarının sıklaştığı anlar. Sol kanatta topla buluşan Tita ceza sahası sağ çaprazında bulunan Diarra'ya uzun bir pas gönderdi ama Diarra'dan önce Volkan çıkıp topu kontrol etti.

37 DK. MP Antalyaspor, rakip ceza alanı önünden hafif sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Tita topu doğrudan kaleye gönderdi ama top yandan dışarıya çıktı.

36 DK. Kısa paslarla rakip yarı alana geçen ev sahibi ekipte Diarra topla buluştu ve pasını sol taraftaki Tita'ya gönderdi. Tita pasını ceza sahası içindeki Koray'a gönderdi. Koray topu içeriye çevirdi ve Volkan, Diarra'ya rağmen topu uzaklaştırmayı başardı.

32 DK. GOL! Tita Fenerbahçe savunmasının arkasına atılan uzun topu Aissati ceza sahası içinde kafasıyla topu ceza saha dışondaki Diarra'ya gönderdi. Diarra iki rakibinden sıyrıldı ve ceza yayı içinde topu bıraktı. Tita Diarra'nın kendisine bıraktığı topa çok güzel bir plase vuruşla ağlara gönderdi.

31 DK. Topla oynama oranlarında ev sahibi ekibin, Fenerbahçe'ye göre %64'e %36 üstünlüğü bulunuyor.

30 DK. MP Antalyaspor'un maçtaki en tehlikeli pozisyonu Isaac'le gelmiş oldu.

29 DK. MP Antalyaspor kontra atağında Aissati rakip yarı alana geçti ve pasını sol kanattan atağa katılan Isaac'e gönderdi. Isaac topla beraber ceza alanına girdi ve karşı karşıya pozisyonda şutunu çekti ama top az farkla üstten dışarıya çıktı.

28 DK. Gelişen konuk ekip atağında topla ceza alanı yakınlarında buluşan Salih, Aissati'yle girdiği ikili mücadelede rakibine faul yaptı.

24 DK. Konuk ekip sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Caner topu doğrudan kale sahasına gönderdi ama gelen topu Uğur uzaklaştırdı.

23 DK. Sağ kanattan gelişen sarı lacivertli ekibin atağında Salih pasını Kuyt'a verdi. Kuyt topla biraz daha ileri gitti ama topu daha sonra kaybetti.

22 DK. Yine gelişen ev sahibi ekip atağında sağ kanattan ceza alanına gönderilen topu kontrol eden Diarra pasını Janda'ya gönderdi ama Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

21 DK. MP Antalyaspor'da orta bölümde topla buluşan Uğur, sağ kanattan ileriye koşu yapan Koray'a uzun bir pas attı ama Koray topu kontrol edemeyince top taca çıktı.

20 DK. Kısa paslarla rakip yarı alana geçen ev sahibi ekipte uzun tola ceza sahası önünde buluşan Diarra, kalabalık Fenerbahçe savunması arasından topu çıkaramadı.

19 DK. Orta yuvarlak içinde topla buluşan Salih Uçan, savunma arkasına hareketlenen Sow'a uzun bir pas attı ama ev sahibi ekip savunması topu uzaklaştırdı.

18. DK Gelişen Fenerbahçe atağında topla sağ kanatta buluşan Gökhan Gönül pasını Meireles'e verdi. Atağın devamında sol kanatta topla buluşan Hasan Ali, ayağındaki topu Diarra'ya kaptırdı.

16 DK. Fenerbahçe'de sakatlanan Emre'nin yerine Selçuk Şahin oyuna dahil oldu.

15 DK. Tedavisi için oyun alanının dışına götürülen Emre oyuna devam edemeyecek.

14 DK. Bu arada Lamine Diarra'yla ikili mücadele sonrasında yerde kalan Emre bir sakatlık geçirdi ve şuan tedavisi yapılıyor.

12. DK. MP Antalyasporlu oyuncular golün ardından kendi yarı sahalarında top çeviriyorlar. Fenerbahçeli oyuncularda baskı yapmaya çalışıyor.

11 DK. GOL!  Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Salih, Kuyt'tan aldığı topla ceza sahası dışında buluştu. Salih vuruş açısını bulduktan sonra kaleye güzel bir şut gönderdi ve top ağlarla buluştu. Salih Karşılaşmanın ilk önemli pozisyonunda Salih takımının golünü kaydetti.

6 DK. MP Antalyaspor takımı kısa paslarla rakip yarı alana geçti. Tita pasını Diarra'ya verdi. Diarra ceza sahasına ortasını gönderdi ama ön direkte Yobo topu karşıladı.

5 DK. Yine sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Salih son çizgiden ceza sahasına ortasını gönderdi. Kuyt topa yükselip kafa vuruşunu yaptı ama top yandan dışarıya gitti.

4 DK. Sol kanattan atağa çıkan konuk ekipte Salih'ten pası alan Emre kaleye şutunu gönderdi ama top yandan dışarıya çıktı.

2 DK. Karşılaşmada ilk atak MP Antalyaspor'dan geldi. Tita sol kanatta topla buluştu ve pasını Diarra'ya gönderdi ama savunma araya girdi.

1 DK. Karşılaşma MP Antalyasporlu oyuncuların vuruşuyla başladı. Her iki takıma da başarılar dileriz.

MEDICAL PARK ANTALYASPOR
NDjock
Deniz
Koray
Musa
Ergün
Janda
Uğur İnceman
Aissati
Tita
Isaac
Diarra

FENERBAHÇE
Volkan
Gokhan
Yobo
Egemen
Hasan Ali
Meireles
Emre
Kuyt
Salih
Caner
Sow

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV