banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fenerbahçe'de ayrılık

Samet Akaydin için Fenerbahçe'de yolun sonu gözüktü. Sarı-lacivertli yönetimden ayrılık için izin alan milli stoper Samet Akaydin'in kiralık olarak transfer olması bekleniyor. İşte detaylar...

05 Ocak 2024 Cuma 09:44
Fenerbahçe'de ayrılık
banner229
Fenerbahçe'de ayrılık

Samet Akaydin için Fenerbahçe'de yolun sonu gözüktü. Sarı-lacivertli yönetimden ayrılık için izin alan milli stoper Samet Akaydin'in kiralık olarak transfer olması bekleniyor. İşte detaylar...
Geçen sezon devre arasında 3.5 milyon Euro'ya Adana Demirspor'dan transfer edilen Samet Akaydin, Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamadı.

Samet, EURO 2024 öncesi daha fazla süre alabilmek için ayrılık kararı aldı. 29 yaşındaki stoperin menajeri, dün kulüp binasında yönetimle görüşerek bu konuda kolaylık istedi.


MONTELLA'DAN VETO YEDİ

Daha fazla süre alabilmek için başka bir kulübe transfer olmak isteyen Samet'e Rusya'dan 1-2 kulüp teklif yaptı ancak A Millî Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, oyuncunun Rusya'ya gitmemesi tavsiyesinde bulundu.
Samet Akaydin Fenerbahçe'de süre alamamasına rağmen Montella tarafından A Millî Takım kadrosuna alınmış ve oynatılmıştı.

YÖNETİMDEN İZİN ÇIKTI

Fenerbahçe yönetimi ile görüşen 29 yaşındaki stopere izin çıktı. Sarı-Lacivertli kulüp, Samet Akaydin'ın bu isteğini kabul etti. Rusya ve Belçika'nın yanı sıra yurt içinden talipleri olan Millî oyuncunun kiralık olarak gitmesi bekleniyor.

Tecrübeli savunmacı bu sezon Fenerbahçe ile 11 maça çıktı. 10 kez Trendyol Süper Lig'de sarı-lacivertli formayı terleten Samet Akaydın, bir kez de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sahaya çıktı. 





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV