banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
01 Mayıs 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor

Michy Batshuayi için Fenerbahçe hikayesi sona eriyor. Sarı-lacivertlilerin yollarını ayırmayı düşündüğü yıldız golcü Michy Batshuayi'ye ülkesi Belçika'dan iki talip çıktı.

17 Kasım 2023 Cuma 09:41
Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor
banner322
Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor! Michy Batshuayi'ye 2 talip birden

Michy Batshuayi için Fenerbahçe hikayesi sona eriyor.
Sarı-lacivertlilerin yollarını ayırmayı düşündüğü yıldız
golcü Michy Batshuayi'ye ülkesi Belçika'dan iki talip çıktı. İşte detaylar...
Sezon başında İngiliz ekibi Nottingham Forest'a transferi gerçekleşmeyen ve Fenerbahçe'de Edin Dzeko geldikten sonra da gölgede kalan Michy Batshuayi ile ilgili iddialar sürüyor. Belçika basını, golcü futbolcuyu isteyen kulüpleri paylaştı.

BRUGGE VE ANTWERP YARIŞTA

Belçika basınındaki habere göre; Club Brugge ve Antwerp'in, tecrübeli oyuncuyu ara transfer döneminde kadrosuna katmak için yarıştığı belirtildi. Teknik direktörlük görevine İsmail Kartal geldikten sonra istediği süreyi alamayan Belçikalı golcünün de transfer tekliflerine açık olduğu ifade edildi.
ŞARTLAR OLUŞURSA...

Sarı-Lacivertli golcünün sözleşmesi sezon sonu itibarıyla bitecek. Öte yandan Kanarya'nın da Batshuayi ile şartların oluşması halinde yollarını ayırmayı düşündüğü hatırlatıldı.

DAHA ÇOK SÜRE ALABİLECEĞİ BİR KULÜP İSTİYOR

Fenerbahçe'nin Chelsea'den 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladığı forvet oyuncusu, 15 maçta forma giydi. Daha fazla süre alabileceği bir kulübe gitmek istediği bilinen Batshuayi, bu karşılaşmalarda 4 gole imza attı.

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Batshuayi, Sarı-Lacivertli forma altında bugüne kadar ise 47 maça çıkarken bu mücadelelerde 24 gol, 5 asistlik katkı sağladı.





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV