banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu

Fenerbahçe'de teknik direktör sorunu çözüldü.

23 Mayıs 2022 Pazartesi 12:59
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu
banner311
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu

Fenerbahçe'de teknik direktör sorunu çözüldü. İsmail Kartal'ın vedasının ardından önümüzdeki sezon yeni hocanın kim olacağı büyük merak konusu olmuştu. Başkan Ali Koç'un görüştüğü isimlerin arasında favori konumda olan Jorge Jesus, sarı-lacivertli takımın yeni hocası oldu. Fenerbahçeli taraftarların da çok istediği tecrübeli isim önümüzdeki yıl sarı-lacivertli takımın başarısı için çalışacak.
Ve mutlu son! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu. Ali Koç'un çok istediği Jorge Jesus ile anlaşma sağlandı. Brezilya Ligi takımlarının da çok istediği tecrübeli çalıştırıcı kararını verdi ve Fenerbahçe'ye 1 yıllığına imzayı attı.
TRANSFER LİSTESİ VERDİ!
Jorge Jesus göreve çok hızlı başladı. Ekibiyle bir toplantı yapan tecrübeli çalıştırıcı, başkan Ali Koç'a bir rapor sundu. Önümüzdeki sezon istediği oyuncuları belirleyen Jorge Jesus, bir an önce bu transferlerin yapılması gerektiğini söyledi.

İSTANBUL'A GELİYOR
15-20 Haziran haftası sezonu açmayı planlayan tecrübeli teknik adamın, 19-20 Temmuz’da oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçına kadar hazır bir kadro istediği vurgulandı. Jesus’un en kısa sürede İstanbul’a geleceği belirtildi. Deneyimli hocanın, teknik ekibi ve ailesiyle beraber İstanbul’da olacağı bildirildi.

GÖZLER FORVETTE
Jorge Jesus’un Fenerbahçe’deki ilk transfer çalışması forvet hattı üzerine olacak. Jesus’un sarı-lacivertli takımı izleyip bazı raporlar çıkardığı ve hücum bölgesine takviye istediği öğrenildi.

Hatta Jesus ve ekibinin, forvetlerden oluşan bir listeyi de transfer raporunun içine eklediği aktarıldı. Öte yandan Portekiz basınında, Benfica’dan ayrılacak olan Haris Seferovic’in Fenerbahçe’nin listesinde olduğu öne sürüldü. 







Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV