banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

FIFA, Türk Milli Takımına Soruşturma Açtı!

Futbolda şike depremi hakkında son gelişme FIFA ve Milli Takım cephesinden geldi.

27 Temmuz 2011 Çarşamba 23:24
FIFA, Türk Milli Takımına Soruşturma Açtı!
banner263
FIFA, Türk Milli Takımına Soruşturma Açtı!
Futbolda şike depremi hakkında son gelişme FIFA ve Milli Takım cephesinden geldi. Samsunspor eski başkanı İsmail Uyanık'ın "Milli takım teşvik pirimi verdi, bazı maçları satın aldık" açıklamaları Türk Milli Takımının başına iş açabilir.
Dünya futbolunun patronu FIFA'nın Türkiye'nin son 10 yıldaki 8 milli maçını soruşturduğu iddia edildi. FIFA'nın içindeki bir temsilci soruşturmayı doğrularken, ayrıca durumun ciddiyetini de dile getirdi. Samsunspor eski başkanı İsmail Uyanık'ın 'Bazı milli maçları satın aldık' sözleri son günlerde büyük yankı bulmuştu. Bu olayın ise FIFA tarafından 3 Temmuz'da patlayan şike soruşturması ile hemen gündeme alındığı öne sürüldü.

DERİ CEKET, SAAT VE HAYAT KADINI
Akşam gazetesinin haberine göre; Dönemin Samsunspor başkanı İsmail Uyanık'ın sözleri ile soruşturmayı iyice derinleştiren FIFA, on yıllık süreçteki şüpheli maçları listeledi. Bu maçlar belirlenirken 2 faktör ön plana çıktı. FIFA yetkilileri özellikle hakemlere yapılan teklifleri mercek altına aldı.

OTEL ODALARINA KADIN GÖNDERMELER
Yine Türkiye'de oynayan yabancı futbolcuların milli takımları ile Ay-yıldızlı takıma karşı çıktıkları maçlarda gerek tehdit gerek hatır şikesi teklifi şeklinde girişimlerde bulunulduğu iddia edildi. Hakem ve yabancı futbolculara Türkiye'den yapılan saat ve deri ceket hediyeleri, otel odalarına kadın göndermeler, 'İyi oynarsan yanarsın' gibi tehditlerin FIFA'nın şimdilik yakaladığı deliller arasında olduğu belirtiliyor. Bu olaylarla ilgili Türk yetkililer ve TFF görevlileri ile temasa geçilip bilgiye başvurma işlemi yapılacağı öğrenildi.

HEM HAKEM HEM OYUNCU
FIFA buna göre son on yıldaki milli maçlarımızda görev alan Anders Frisk (Letonya 2-2), Terje Hauge (Gürcistan 5-2, Slovakya 2-1), Konrad Plautz (Arnavutluk 0-2), Erik Fisker (Makedonya 2-1), Gilles Veissiere (Letonya 0-1), Melo Perreira (Slovakya 1-0), Roberto Rosetti (Makedonya 3-2) hakemler ve ülkemizde oynayan Kratochvil, Karhan (Slovakya), Milosevski, Sumulikovski, Sakiri, Mitreski, Sedloski (Makedonya), Bekiri, Duro, Alban Bushi (Arnavutluk) gibi isimlerin FIFA Güvenlik Konseyi aracılığıyla bilgisine başvuracak.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV