banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

FİLENİN SULTANLARI’NDAN MUHTEŞEM ZAFER

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, muhteşem zaferlerine bir yenisini daha ekledi. Polonya'ya nefes aldırmayan 'Filenin Sultanları', yarı finale yükseldi.

01 Eylül 2021 Çarşamba 15:25
FİLENİN SULTANLARI’NDAN MUHTEŞEM ZAFER
banner312
FİLENİN SULTANLARI’NDAN MUHTEŞEM ZAFER

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, muhteşem zaferlerine bir yenisini daha ekledi. Polonya'ya nefes aldırmayan 'Filenin Sultanları', yarı finale yükseldi.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası Çeyrek Final maçında Polonya ile karşılaştı. Rakibine adeta nefes aldırmayan ‘Filenin Sultanları’, 3-0 galip gelerek yarı finale adını yazdırdı.
Bulgaristan’ın Filibe kentindeki Kolodruma Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk iki setinde muhteşem bir oyun ortaya koyan ‘Filenin Sultanları’, 25-18 ve 25-14 aldığı setlerle 2-0 öne geçti. Son sette temposu biraz düşse de rakibine geçit vermeyen Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 25-22 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Rakip 1 Eylül’de belli olacak

Avrupa Şampiyonası’nda 7’da 7 yaparak ilerleyen ve rakiplerine sadece 2 set veren ‘Filenin Sultanları’, yarı final maçlarını Sırbistan’da yapacak. Türkiye, 3 Eylül’de Sırbistan-Fransa maçının galibi ile oynayacak. Sırbistan-Fransa maçı 1 Eylül’de oynanacak.

‘Filenin Sultanları’, ilk maçta Romanya’ya ve Son 16 Turu’nda Çekya’ya karşı verdiği sertler dışında tüm maçlarını 3-0 kazandı. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, bu süreçte Ukrayna, İsveç, Finlandiya ve Hollanda’yı set vermeden geçti.

Yarı finale 6’da 6 yaparak gelen ve rekor bir seri yakalayan Türkiye, Polonya’yı da yenerek, rekorunu geliştirdi.







beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV