banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Flaş...Polis Florya'da arama yapıyor

Şike soruşturması çerçevesinde Polis, Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde arama yapıyor.

04 Ağustos 2011 Perşembe 13:18
Flaş...Polis Florya'da arama yapıyor
banner264
Flaş...Polis Florya'da arama yapıyor
Şike soruşturması çerçevesinde Polis, Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde arama yapıyor.
Şike soruşturması kapsamında aramalar Galatasaray'a da uzandı. Polis, Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Türk Telekom Arena'daki ofislerinde ve Sportif Koordinatör Bülent Tulun'un evinde arama başlattı.



Futbolda şike soruşturması kapsamında devam eden dalga Galatasaray'a da sıçradı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayan aramalar, tadilat nedeniyle durdu. Kulüple ilgili evrakların Türk Telekom Arena Stadı'nda olması nedeniyle aramaların bu noktaya döndüğü belirtildi. Öte yandan Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un evinin de arandığı belirtildi.

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden aramalara ilişkin bir açıklama yaptı:

"Yürütülen bir soruşturma kapsamında Sayın Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. Gerek Sayın Bülent Tulun, gerekse Galatasaray Spor Kulübü, Emniyet ve Savcılık'a her türlü yardımı yapmaktadırlar. Bu bağlamda Sayın Bülent Tulun, Florya Tesisleri'nde Emniyet mensuplarıyla bir araya gelmiştir."

HÜSEYİN ÇAPKIN'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Galatasaray Spor Kulübü'nde yapılan aramalara ilişkin "Genel kapsamda neler varsa, yeni çıkan bilgiler onlarla ilgili çalışmalar yürüyor. O doğrultuda gidiyor" dedi.

Hüseyin Çapkın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne girişinde, Galatasaray Spor Kulübü'ndeki aramalara ilişkin kısa bir değerlendirmede bulundu. Çapkın, "Şimdilik bir şey söylememiz mümkün değil. Genel kapsamda neler varsa yeni çıkan bilgiler onla ilgili çalışmalar yürüyor. O doğrultuda gidiyor. Bunun dışında bir açıklama yapmamız doğru değil" diye konuştu.

Çapkın, "Gözaltı var mı?" sorusunu ise yanıtsız bıraktı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV