Galatasaray, Başakşehir'i darmadağın etti!
Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir 3-0 mağlup ederek zirve yarışına tutundu.
Beylikdüzü Tabela
Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Galatasaray, 3-0'lık skorla kazandı.
Başakşehir'de Giuliano, 22. dakikada kullandığı penaltı vuruşunda Muslera'yı geçemedi. Galatasaray, 45. dakikada Ryan Donk'un asisti ve Henry Onyekuru'nun golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
Ryan Donk, 64. dakikada kafa vuruşuyla farkı 2'ye çıkardı. Galatasaray'ın yeni transferi Mustafa Muhammet, 90+2. dakikada penaltı vuruşunu gole çevirerek maçın skorunu belirledi.
Bu sonucun ardından Galatasaray, üst üste 4. galibiyetini alarak puanını 45'e yükseltti. Galibiyet hasreti 5 maça çıkan Başakşehir ise 24 puanda kaldı.
Galatasaray, bir sonraki lig maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak. Başakşehir ise sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.
Galatasaray 3-0 Başakşehir
STAT: Türk Telekom
SAAT: 19:00
HAKEM: Arda Kardeşler
YAYIN: BeIN Sports 1
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Marcao, Donk, Saracchi, Etebo, Taylan, Emre Kılınç, Arda, Onyekuru, Babel
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
BAŞAKŞEHİR: Mert, Ömer Ali, Duarte, Epureanu, Hasan Ali, Azubuike, Mahmut, Deniz, Giuliano, Gulbrandsen, Crivelli
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
.jpg)
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!