banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Galatasaray Elazığ'dan 3 puan almasını bildi

GALATASARAY 3 - 1 ELAZIĞSPOR

19 Nisan 2013 Cuma 22:04
Galatasaray Elazığ'dan 3 puan almasını bildi
banner299

Galatasaray Elazığ'dan 3 puan almasını bildi

GALATASARAY 3 - 1 ELAZIĞSPOR

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray, 30. hafta mücadelesinde Sanica Boru Elazığspor'u konuk etti.
Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta açılış mücadelesinde Galatasaray ile kSanica Boru Elazığspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelede Bülent Yıldırım düdük çaldı. Mücadeleyi ise Galatasaray rahat bir şekilde 3-1'lik skorla aldı.
GOLLER

Dk.2 Burak Yılmaz, Dk.19 ve 25 Didier Drogba (Galatasaray), Dk.21 Serdar Gürler (SB Elazığspor)
GALATASARAY MAÇA HIZLI BAŞLADI

Henüz ikinci dakikada Felipe Melo’nun uzaklardan şutunda Ivesa topu sektirince Burak Yılmaz fileleri havalandırmayı başardı. Goller beraber oyuna tempo gelirken, Elazığ ön alanda yaptığı baskıyla Galatasaray’ın oyun kurmasını engelledi. Gökhan Zan’ın iyi oyunuyla skor değişmezken, 20’de Bilica büyük bir hata yaptı. Onu iyi değerlendiren Yekta, Drogba’yı savunma arkasına kaçırdı. Yıldız golcü farkı ikiye çıkartırken zorlanmadı.
ASLAN'IN HATASI GOL OLDU

Maç kopmak üzereyken, bu sefer hata yapma sırası Dany’ye geldi. Onun sektirdiği topta Serdar araya girip skoru 2-1’e getirmeyi başardı. Karşılaşma bir anda iki ceza sahasına oynanmaya başladı. 26’de Bilica bir kez daha hata yaparken affetmeyen isim yine Drogba olunca fark tekrar ikiye çıktı.
ELAZIĞ ÇOĞALMAKTA ZORLANDI

İkinci 45 dakikanın başında konuk ekip gol için bastırmayı başardı. Fakat Galatasaray bu baskıyı çabuk kırmayı başardı. Sarı-kırmızılılar üst üste pozisyonlar bulsalar da son pas tercihlerinde hata yapınca farkı arttırma şansını tepti. Burak Yılmaz’ın savunma arkası koşularıyla etkili olan Cimbom karşısında hücumda çoğalmakta zorluk yaşayan Elazığ, Muslera’yı zorlamayı başaramayınca, Galatasaray karşılaşmayı 3-1 kazanarak puanını 62’ye çıkardı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV